Tom Odell идва за първи концерт у нас


Tom Odell идва за първи концерт у нас
Снимка: SME

Английският музикант Tom Odell ще изнесе първия си концерт в България на 15 февруари 2019 в Зала 1 на НДК.

27-годишният певец и автор на песни е сред най-перспективните и успешни изпълнители на английската инди-поп сцена. Излизането на дебютния му ЕР албум "Songs from Another Love" през 2012 г. му носи невероятен успех - първа BRIT награда в категорията "Избор на музикалната критика". Това не е единственото признание за музиканта - през 2014 той печели престижната награда Ivor Novello за най-добър автор на песни.

Първият дългосвирещ проект на певеца, озаглавен "Long Way Down", излиза през 2013 и продава над 1 милион копия по целия свят. Албумът достига първо място в класацията за продажби във Великобритания. Следват множество изключително успешни проекти, които затвърждават името на младия англичанин на световната музикална сцена. Tom Odell създава албума "Wrong Crowd" (2016) съвместно с Jim Abbiss, който е работил със звезди като Arctic Monkeys, Kasabian и Adele.

Третият албум на английската инди-поп сензация "Jubilee Road" ще излезе през октомври 2018. Следвайки успеха на предишните два, се очаква да бъде най-искреният и личен албум на изпълнителя. Първият сингъл от предстоящия албум на Tom Odell "If You Wanna Love Somebody" събра над 1,6 милиона гледания в YouTube само за няколко седмици.

Продажбата на билети за концерта на Tom Odell стартира на 7 септември (четвъртък) 2018 г от 11:00 часа. Те ще бъдат на цени от 40 до 80 лева и могат да бъдат закупени в мрежата на Ивентим, както и онлайн на eventim.bg.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама