Това е първият участник във VIP Brother


Това е първият участник във VIP Brother
Снимка: Facebook

Бургас ще има своя фаворит за спечелването на VIP Brother 2018 г. Риалитито стартира в средата на септември по Нова тв и до момента темата и частниците в него са обвити в пълна мистерия.

Разкриха и името на един от съквартирантите в най-популярната къща в България. Той е известен с бохемския си начин на живот и е доста колоритна личност.

Продуцентите на Брадъра харесали много бургазлията след участието му в друго риалити – "Фермата". И макар Тома Талепов-Айляка да бе първият отпаднал, той се открои доста след останалите участници.

Заради скандалното си поведение в шоуто, Тома Айляка е сред първите получили покана за VIP Brother. Той дори вече е заснел визитка за предаването, съобщи Флагман.бг.

49-годишният собственик на плажен бар веднъж вече е бил одобрен за участие в третото издание на Big Brother, но тогава му се разминало, тъй като го вкарали в затвора. Бившето лошо момче на Бургас е бил на крачка и от "Къртицата", но сега ще има възможност да се изяви в най-популярното риалити шоу в страната.

Негови познати споделиха, че татуираният от глава до пети бургазлия бързо ще се превърне в център на внимание в Къщата.

"Айляка обяви, че влиза единствено за победа във "Фермата" и сега амбициите му са същите. Big Brother обаче е по-подходяща сцена за изява на нашето Айляче, затова не се съмняваме, че ще е сред фаворитите за победа", разкриха приятели на Талепов.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама