Трифонов обяви какво ще прави след края на "Шоуто на Слави" (видео)


Трифонов обяви какво ще прави след края на "Шоуто на Слави" (видео)
Снимка: Фотограф: Жоро Манолов

В последното издание на "Шоуто на Слави" водещият обяви, че ще прави политически проект, който ще се казва "Няма такава държава". Освен това екипът на Трифонов подготвя и телевизионен проект, който вероятно ще носи името "Седем-Осми", каквото е и наименованието на продуцентската къща на Трифонов (Seven/Еight).

"На мен ми пука, на моите колеги, с които имам честта да работя, също им пука. Тъй като аз и моите колеги тук се чувстваме несвободни, решихме да изберем обратното на "несвободен". Затова ние напускаме bTV. Благодарни сме на bTV и на всички хора, с които сме работили. За нас беше страхотно 19-годишно преживяване, но пред сигурността на сегашната обстановка, ние избираме несигурността на свободата. Затова ще създадем собствен телевизионен продукт и ще го стартираме след 15 септември, заяви Трифонов. "Къде и как - ще разберете, уважаеми зрители, вярвам в това и съм сигурен", поясни още водещият. Стана ясно, че девизът на телевизионния продукт ще бъде "Силата е в истината".

Сподели с твоите приятели

"Искам да ви благодаря, че 4176 пъти ние бяхме заедно!", обърна се Трифонов  към публиката в студиото и зрителите пред телевизионните екрани.

"Показах ви огромна част от целия си екип, защото моите колеги са моето семейство. Благодаря ви, трудно ми е да спомена всички 150 души поотделно. "Справихте се страхотно! Телевизията се прави с хора, с екип", заяви още Слави.

Водещият обяви, че в сайта на Шоуто ще бъде публикувана информация за това кои хора печелят наградите от томболата, а специално за зрителите в студиото Трифонов също бе приготвил изненади.

В последното предаване колеги на Слави участваха като гости и припомниха голяма част от паметните моменти както от "Шоуто на Слави", така и от концертите и турнетата на "Ку-Ку бенд".

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама