Вивалди в столичното метро (видео)


Вивалди в столичното метро (видео)

Загадъчен цигулар с маска изненада пътниците в метрото с прекрасно изпълнение на части от легендарните “Годишни времена” на гения Антонио Вивалди. Неочакваната музикална изненада се провежда само седмица преди уникалния 3D спектакъл VIVALDIANNO, посветен на живота на италианския композитор.

Музиката на Вивалди оживя в нетрадиционната локация, за да пренесе публиката в метрото в Бароковата атмосфера на автора на “Годишните времена”. Огромноo удивление и усмивки по лицата на хората в метрото предизвикаха нотите на талантливия цигулар с маска. Изпълнението можете да видите във видеото:

Необикновената история на италианския композитор вижте на 19 март в Арена Армеец по време на музикалната приказка VIVALDIANNO. Триизмерният образ на Вивалди с шоу, озвучено на български, очаква публиката в най-голямата зала у нас. Билетите за събитието са на цени от 50 до 70 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online. Организатор е Moko Solution. Актуална информация: Vivaldianno - първият 3D концерт в България - Официално събитие.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама