ЪПСУРТ дават старт на новия музикален сезон в култовия SOFIA LIVE CLUB

  • ЪПСУРТ дават старт на новия музикален сезон в култовия SOFIA LIVE CLUB
    Дата: Снимки: SLC
Дата: 12.09.2018 Снимки: SLC
Iwoman.bg

Традицията повелява да дадем старт в началото на есента, а за да бъде музикалната година провокативно интересна, то залагаме на най-добрата комбинация – ЪПСУРТ.

На 29-ти септември Sofia Live Club официално отваря врати за своя 10-ти музикален сезон. Още повече музика, повече любими изпълнители, нови чуждестранни гости и все така добро настроение.

“Ъпсуртно” ли е, че отново ще се вихрим с най-добрите улични поети?! Комбинацията от таланти, събрани в едно (3 в 1), които диктуват ритъма повече от две десетилетия, непретенциозно ще отреже лентата на сезон 2018/2019.

Колеги в най-добрите партита, певци сред рапърите и поети сред певците, ЪПСУРТ ще се качат на сцената, за да въвлекат в хип-хоп приключението всички гости в столичния клуб. Вярна на стила си тройката ще гостува със своя лайв бенд, очарователната Мария Драгнева, балет NOVA и най-добрата DJ CASS.

БИЛЕТИ на цена от 15 лева може да се купят от мрежата на www.eventim.bg - OMV, билетен център НДК, Office 1 Superstore, Orange Center, Usit Colours и други. На място в деня на концерта ще са 20 лева.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.