Жена на каишка чете Библията в "Смени жената"


Жена на каишка чете Библията в "Смени жената"
Снимка: bTV

Семейство евангелисти и ексцентрично разкрепостена двойка ще разменят съпругите си за една седмица на 21 март, 21 ч.

Зрителите ще станат свидетели на драматичен сблъсък на два свята и размяна на съпруги с житейска философия и разбирания за семейните взаимоотношения в двете крайности. Силно вярващо евангелистко семейство и ексцентрична двойка ще се впуснат във вълнуващия социален експеримент и ще разменят съпругите си за една седмица, за да изпробват различен модел на живот.

20-годишната Ангела, която през лятото стана известна с това, че приятелят й Чочо я води почти навсякъде вързана на каишка, ще заживее живота на Беатрис - силно вярваща в Бог грижовна съпруга и майка на две деца.

Ангела и Чочо са изключително разкрепостено семейство от Пловдив. Чочо води жена си на лъскава каишка, а Ангела обожава този ритуал, като това е начин да изразят голямата си любов. Ежедневието им е освободено от задължения и всеки ден двамата се събуждат към 12 часа на обяд. Работят сезонно и всяка вечер излизат по заведения. Домакинската работа не е приоритет и е изцяло в задълженията на Ангела.

Беатрис и Марио Владимирови са семейство евангелисти от Перник, чиито морални ценности са в другата крайност. Те следват стриктно религиозните правила, като за тях чистотата на дома и душата са най-важното в живота. Молитвите преди хранене са задължителни, а религиозното възпитание на двете им деца е започнало още от първите дни след раждането им. Семейство Владимирови живеят скромно и смирено, а най-голямото им щастие са двете им дъщерички, едната, от които е едва на 1 месец.

Размяната и за двете жени ще се окаже шокираща. Младата Ангела, чието ежедневие се заключава в мотаене през деня и ходене по барове през нощта, ще трябва да се грижи за две малки деца, ще казва молитва всяка вечер преди хранене и ще чете Библията вместо приказки. Набожната Беатрис пък ще остане без думи, когато разбере, че каишката до входната врата не принадлежи на домашното куче, а на жената, която трябва да замести.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама