Шоу

Златка Райкова става поп фолк певица (видео)

  • Златка Райкова става поп фолк певица (видео)
    Дата: Снимки: Facebook
Дата: 15.05.2018 Снимки: Facebook
Iwoman.bg

Златка Райкова е твърдо решена да се пробва като попфолк певица и да покори чалга сцената. Зад решението ѝ стои плътно любимият ѝ Георги Валентинов, който е убеден, че тя има всички необходими за една певица качества и данни, съобщи в. "Телеграф".

Малцина си спомнят, че изкусителката е била попфолк изпълнителка в миналото. Тя е била част от дамското трио "Фатално 3", продуцирано от Жени Калканджиева.

Любопитното е, че самата Златка винаги е пазила в тайна музикалното си минало, но след успеха, който пожъна в шоуто "Като две капки вода", тя е решила, че може да получи още един шанс на сцената.

Част от почитателите на поп фолка обаче, са убедени, че от Райкова няма да излезе кадърен изпълнител. В мрежата потребителите сравниха амбициите на Златка с тези на Моника Валериева, която също имаше напъни за подобен музикален пробив, но успя да привлече внимание към себе си само за ден. Оказа се, че въпреки ентусиазма си Моника изобщо не притежава гласови данни за певица.

Въпреки скептицизма на повечето фолк фенове, има и такива, които нямат търпение Златка да пусне първия си сингъл. Ентусиастите, които подкрепят бившата плеймейтка в новото начинание, също не са тласкани от добри чувства. Те чакат с нетърпение дебютната изява на сексапилната блондинка не за друго, а за да й се посмеят, допълва изданието.

Общо коментари / 0 Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.