Звезда на австрийската опера пристига с Strauss Orchestra Vienna


Звезда на австрийската опера пристига с Strauss Orchestra Vienna
Снимка: АРТ БГ

Strauss Orchestra Vienna са подготвили една специална изненада за всичките си верни български фенове на 8 декември 2017 г, когато в зала 1 на НДК ще изнесат своя най-нов грандиозен спектакъл. Към оригиналния австрийски оркестър ще се присъедини и блестящата и позната в цяла Европа солистка, колоратурният сопран Елизабет Ярман.

Родената в Южна Австрия и живееща във Виена певица, печели международна слава, заради уникалния си певчески талант, комбинация от изключително експресивен и силен глас, комбиниран с деликатен източен диалект. Освен с невероятните си гласови данни, Елизабет печели публиката и с изключително силното си артистично присъствие, особено що се отнася до по-леките, комедийни роли – неин специалитет. Успешно се превъплъщава в най-обичаните роли от безсмъртни класически произведения като Папагена във "Вълшебната флейта" от Моцарт, Гретел в "Хензел и Гретел" на Хъмпърдинг, Франци в Щраусовата "Виенска кръв", Щаси - “Царицата на чардаша” от Калман и др.

Завършила класическа опера и оперета при едни от най-добрите майстори във Виена и Линц, днес Елизабет се изявява в най-бляскавите концертни зали из цяла Европа, като оставя публиката на крака, аплодираща изпълненията й възторжено по цели минути.

И нещо специално! По случай коледните и новогодишните празници, продуцентска компания АРТ БГ са предвидили промоционални условия за билетите за концерта на Strauss Orchestra Vienna, които ще станат ясни съвсем скоро!

Репертоарът на Strauss Orchestra Vienna на 8 декември е подготвен специално за софийската публика и ще включи освен любимите щраусови композиции, така и разнообразие от форми на класически танци и не на последно място умело подбрани оперетни фрагменти. На сцената, както винаги, ще дирижира брилянтният Петер Гут - международно признат специалист по творчеството на Йохан Щраус. Извел Виенската Оркестра на турнета в почти всички държави в Европа, Азия, Америка, Петер Гут е и един от малкото диригенти в света, които ръководят оркестъра с цигулка в ръка.

Наричани още "Крале на валса", по традиция от десетилетия насам Strauss Orchestra Vienna ще се включат и в обичайния новогодишен концерт във Винер Концертхаус, Виена, на 31-ви декември тази година. Радващи се на безброй блестящи изяви в значими музикални фестивали, оркестърът изпълва залите с посетители от цял свят, дошли да се насладят на незабравимо изживяване с безсмъртната класическа музика от Йохан Щраус.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама