Целуни любимия и вземи 2 билета за театър на цената на 1


Целуни любимия и вземи 2 билета за театър на цената на 1
Снимка: iStock/Guliver

Ако 14 февруари ви изправя пред непосилния въпрос "Какво да подаря на любимия/любимата си?!”, Театър "Българска армия" ви предоставя възможност за бързо и лесно решение! Една целувка пред любопитния поглед на касиерката и… един билет за двама влюбени!

В два поредни дни – 13 и 14 февруари, само срещу една целувка, може да вземете:

2 билета на цената на 1 за всички постановки на Театър “Българска армия" през февруари, март и април! В пурпурните кадифени кресла с преплетени в сумрака ръце и потънали в театрална омая, може да подарите на любимия човек не просто билет, а истинско преживяване, което дълго ще помни.

Постановките, в които ще разпознаете любовта, през месецът на влюбените (и не само тогава) са:

21 (вторник) "В полите на Витоша“ ни припомня за историческата любов на самия автор на пиесата П. К. Яворов и любимата му Мина. Написана преди повече от век, историята им продължава да вълнува и събужда емоциите на зрителите.

22 (сряда) "Отело" ни разказва за пълководеца Отело, неговата невинна Дездемона и коварния Яго – вечна история за Страст, Измама, Ревност...

23 (четвъртък) "Жан и Беатрис“, е най-новият спектакъл в Театър "Българска армия", в която Елена Петрова и Иван Радоев ще изживеят своята съвременна приказка за любовта и парите.

Същата вечер, но на голяма сцена, ви очаква "Железният светилник" по епохалния роман на Димитър Талев, за който каквото и да се каже ще е малко.

24 (петък) "Йерма“ ще ви разкаже за водопада от чувства и мисли, който прелива във всяка жена, за даденото и недаденото, за търсенето и изгубването, за любовта и безразличието.

Отново в петък на камерна сцена Миракъл - "Една нощ с теб", където ще познаете лицата на Стефка Янорова, номинирана с ИКАР 2017 за главна женска роля, и Георги Кадурин. В една приказка за неостаряващата и незгасваща любов.

25 (събота) "Колко е важно да бъдеш сериозен“ - комедия на Оскар Уайлд за капана, в който попадат две влюбени двойки и неочакваните обрати, с които животът ги изненадва.

27 (неделя) "Завещанието на целомъдрения женкар“ е романтична комедия с участието на Васил Михайлов, който ще Ви преведе през лабиринтите на превърналата се в култ история за любовта на самия Дон Жуан.

28 (понеделник) "Тартюф“ ви обещава истинско забавление с измамника Тартюф чиято любов е безкруполна. В ролита ще видите номинираните за ИКАР 2017 Иван Радоев (Тартюф) и Гергана Плетньова (Дорина).

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама