Десислава зъзне в Берлин

  • Десислава зъзне в Берлин
    Дата:
Дата: 12.10.2012
Iwoman.bg

Десислава засне клипа към последното си парче с Alek Sandar в Берлин. Родната певица прекара три дни там и сподели, че са свършили страхотна работа.

"Алекс осигури прекрасен интернационален екип – режисьор - швед, гримьорка - испанка, дизайнерка - французойка, асистент-режисьор – аржентинец, модели от Украйна, Германия и Русия... Обгрижваха ни поне 20 човека, беше много мащабно и много организирано" – похвали се Dess.

Певицата смени няколко визии, доста нетипични за нея: "Дизайнерите имаха особено виждане за това как трябва да изглеждам. На мен самата ми беше странно, но различно и интересно."

Alek Sandar пък се превъплъщава в две роли – в началото е лошият герой, облечен в кожена броня, със силен, артистичен грим, който преследва Десислава, а накрая се превръща в съюзник на певицата.

"Доволен съм от работата с Dess. Първо, парчето "It ain’t over" много й пасна, и второ – тя се довери на екипа в Берлин, при условие, че ги вижда за първи път и доказа, че е истински професионалист. Уважаваше мнението на дизайнерите, слушаше напътствията на режисьора, снимахме в една изоставена сграда и беше адски студено, но тя нито веднъж не се оплака" - поласка певицата Alek Sandar.

Преди дни Dess се върна от Румъния, където бе единствената българка на престижните награди Media Music Awards. Певицата изпълни "Only one" и "I like" и не пропусна да благодари на публиката на румънски. "Бях щастлива да бъда част от това събитие. Искаше ми се да изпея и "It ain’t over", но имах право само на две песни и реших, че най-подходящи ще са тези, създадени за мен от румънския ми екип" - сподели Dess.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.