Дневен хороскоп за 25 юли


Дневен хороскоп за 25 юли
Снимка: iStock/Guliver

През този ден ви очаква изненада. Дали ще е приятна или не зависи от вас. Може да направите така, че да обърнете нещата в своя полза. Вижте какво още вещаят звездите.

Овен

Този вторник бъдете внимателни при шофиране. Ако сте уморени или недоспали най-добре отменете пътуването или не тръгвайте, докато не възстановите силите си.

Телец

Това не е ден за експерименти. Заложете на добре познатото старо. Избягвайте хора, които познавате от скоро и не се впускайте в случайни авантюри.

Близнаци

Погрижете се за здравето си днес. Имате достатъчно воля, за да започнете сериозни промени. Замислете от всичко положително, което ще последва за вас.

Рак

Днес насочете вниманието си към останалите – вашите близки. Те имат нужда от разбирането и подкрепата ви, а напоследък сте се фокусирали единствено върху своите собствени проблеми.

Лъв

Денят предполага по-лежерно всекидневие. Напрежението през последните ви дойде в повече, така че сега с чиста съвест може да разпределите задачите на останалите.

Дева

Днес ще имате нужда да споделите своя тайна. Изберете за това човек, на когото наистина имате доверие. Бъдете сигурно, че ще бъдете разбрани докрай.

ДОЧЕТЕТЕ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама