Как ни влияят ретроградните планети


Как ни влияят ретроградните планети
Снимка: Апостроф

Ретроградните планети дават една различна гледна точка към живота. Тя е лична и съкровена, но едновременно с това и много уплашена, гледна точка, която се страхува да излезе на светло и да се слее с енергията навън. Хората, които отработват енергията на ретроградните планети, често се чувстват като затворници, но пазачите в този затвор са самите те. Тяхната задача е отново да се свържат със света, който ги заобикаля, и то по един здравословен начин.

Осъзнаването на уроците на ретроградните планети  е много важна предпоставка за щастие в живота на онези, които ги имат в рождената си карта. Познаването на техния характер помага да разберем по-добре хората около нас. А познавайки по-добре един човек, ние по-лесно го приемаме и обичаме.

Kнигата "Ретроградните планети" на Хули Леонис вдига завесата над темата за ретроградните планети и ги представя по един достъпен и разбираем начин. Те са представени като психологически характеристики, които се проявяват в ежедневния ни живот, а астрологията е използвана като база за анализа.

За автора

Хули Леонис съчетава класическото астрологично познание с изследването на родовата енергия и пречупва тълкуванията си през сферата на психологията. Неговият метод на интерпретация изпъква много силно в тази книга. По един достъпен и разбираем начин той помага на човек да опознае себе си на базата на астрологията. Това е първата му книга, която повдига завесата за кармата и дава информация за пътя на душата през зодиака – ключова тема в неговото творчество, която изследва още от първата си книга.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама