Какви сте били в миналия живот според зодията


Какви сте били в миналия живот според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Според мистици и астролози, това което ни се случва в настоящия живот е отражение на преживяванията в предишния ни живот. Всеки от нас идва на този свят с определена мисия. Но пътят, който ще извървим, е предначертан от миналия ни живот. Дори и да не вярвате в подобни твърдения, със сигурност ще ви е интересно да разберете какъв е бил предишният ви живот според зодията.

Овен

В стихията на Овена е преследването на плячката. Представителите на този знак са били или ловци, или пирати.

Телец

В предишния си живот Телецът със сигурност е бил мастит земевладелец. Той е имал всичко, което му е необходимо за спокойно съществуване.

ЗОДИИТЕ, КОИТО НЕ МОГАТ ДА СКЪСАТ С МИНАЛОТО

Близнаци

Енергичните представители на този знак, които обичат да комуникират, със сигурност в миналия си живот са били философи.

Рак

Прозорливият Рак е бил гадател. Представителите на този знак винаги са готови да помогнат със съвет. Околните ги обичат заради тяхната мъдрост.

Лъв

Егоцентричният Лъв вероятно в предишния си живот е бил актьор. Със сигурност този знак е изпълнявал добре служебните си задължения.

Дева

Девата, която е прекалено загрижена не само за собственото здраве, но и за това на околните, в предишния си живот е била лекар. Тя определено се е чувствала добре в това свое призвание.

Везни

Везните се интересуват преди всичко от комфорта на хората около тях. Прислужница - това е професията, която най-добре описва миналия живот на този знак.

КАКВО Ѝ ЛИПСВА НА ВСЯКА ЗОДИЯ В ЛЮБОВТА

Скорпион

Скорпионът определено знае как да привлича вниманието на околните. Представителите на този знак в миналия си живот са били хората, въвеждащи новите идеи в обществото.

Стрелец

Бунтар по природа, в миналия си живот Стрелецът е бил въстаник. Представителите на този знак не са от хората, които чакат лошото да ги връхлети.

Козирог

Ум, чест и твърдост - това са качествата, описващи най-добре Козирога. В миналия си живот той е бил владетел. Неслучайно днес представителите на този знак се славят като най-добри лидери.

Водолей

Водолеят никога не се обръща назад и е винаги готов да покорява нови върхове. В предишния си живот е бил пътешественик.

Риби

Рибите са привлечени от окултното. Вероятно в миналия си живот са се занимавали с гадания и магии.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама