Краси Радков и жена му ще гледаме в риалитито "Един за друг"


Краси Радков и жена му ще гледаме в риалитито "Един за друг"
Снимка: NOVA

Комикът Краси Радков и съпругата му Станислава Ганчева, която също е актриса, ще участват в четвъртия сезон на риалитито "Един за друг" по Нова телевизия.

Истинска любов, положителни емоции, но и изпитания за силата на чувствата очакват зрителите тази пролет с четвъртия сезон на романтичното предаване, което започва на 15 февруари от 21 часа.

Незабравимо приключение ще преживеят новите участници в риалити формата, нетърпеливи да тестват силата на отношенията си, за да докажат, че заедно са непобедими. За успешното изпълнение на мисията отново ще следи чаровният водещ с неподражаемо чувство за хумор Емо Чолаков, който за първи път няма да е сам, а ще бъде в звездна компания. Любимият актьор Краси Радков и съпругата Станислава Ганчева ще се включат в шеметно предизвикателство, за да убедят, че любовта е над всичко.

"Зрителите не са виждали толкова много любов. Първото доказателство са звездното семейство, което ще бъде част от новия сезон. Краси и Станислава са живият пример, че силата на чувствата може да устои на времето и житейските обрати. Очаквайте големи изненади, започваме в месеца на любовта – февруари, по NOVA", сподели водещият на предаването Емо Чолаков.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама