Любовен хороскоп за март 2021


Любовен хороскоп за март 2021
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Запомнете, че бившите партньори само могат да ви навредят в настоящия живот. Забравете за илюзиите, с които живеете в главата си. Ако вече сте в сериозна връзка, ще имате възможността да се радвате на хубави емоции.

Телец

Колкото и да обичате да премисляте нещата в аванс, през март ще се наложи да вземете светкавично някои решения. Въпреки това се опитайте да не бързайте с всичко, насладете се на момента. Обвързаните от вас може да се сблъскат с конфликти, породени от желанието им да доминират на всяка цена.

Близнаци

През първия месец на пролетта ще се радвате на разбиране, грижа и нежност от страна на половинката. Или иначе казано – ще цари хармония. Някои от вас може би ще се решат на важната стъпка да станат родители.

НАЙ-ПОСРЕДСТВЕНИТЕ ЛЮБОВНИЦИ В ЗОДИАКА

Рак

Има един важен урок, който ще трябва да научите през март, а именно - не се връщайте към миналото си. Ако сте самотни в любовта – може би трябва да проявите повече активност, ако харесвате някого.

Лъв

Мартенският месечен хороскоп вещае, че периодът ще ви донесе грандиозни събития. Някои от тях ще ви „подкосят коленете”, но със сигурност няма да ви е скучно. Ако пък имате човек до себе си, може да направите така желаните промени в дома.

Дева

Март няма да ви донесе така желаното спокойствие във връзката. Ще се чувствате като в „затвор”, сякаш стените ви притискат. Искате да се измъкнете, но не знаете как. Няма да сте доволни от нищо и това несъмнено ще стави своя отпечатък.

Везни

Родените под знака на Везни ще се радват на благополучие в личен план. Основното правило обаче е да не поглеждате назад. Бъдете искрени в отношенията си и не се вслушвайте в съветите на приятелите ви, защото има реален шанс да ви подведат, макар и не нарочно.

Скорпион

Не създавайте излишни драми и не спорете с партньора си, особено ако имате някакви притеснения, породени от ревност и чувството ви за собственост. Звездите ви обещават невероятен месец, в който можете да постигнете много в битово и материално отношение.

Стрелец

Ако наистина искате да срещнете сродната си душа, забравете за представите си за идеален партньор и пренаредете вътрешния си свят. Някои от старите ви проблеми ще напомнят отново за себе си. Много е важно този път да ги разрешите кардинално.

КАК ДА МАНИПУЛИРАТЕ ЛЮБИМИЯ СПОРЕД ЗОДИЯТА МУ

Козирог

Обърнете повече внимание на любимите си хора. Опитайте се да си дадете повече време за почивка и забавления, защото периодът е адски подходящ за емоционално общуване.

Водолей

Имате всички необходими предпоставки да подсилите основите на връзката си. Много е важно обаче да не се подлъжете от фалшиви идеали и да се забъркате в любовни афери.

Риби

Не е изключено през март да се сблъскате с малки проблеми с любимия ви човек. Разбира се, винаги има начин да избегнете конфликта и ненужните спорове, така че най-добре направете точно това. Опитайте се да не обвинявате другия за грешките и недостатъците му.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама