ЛЮБОВЕН съвет за декември 2021 за всяка зодия


ЛЮБОВЕН съвет за декември 2021 за всяка зодия
Снимка: iStock/Guliver

Вижте какъв е вашият любовен съвет за декември според зодията ви.

Овен

Не бъдете с някой, който ви омаловажава и ви кара да се чувствате незначителни. Този месец бъдете решителни, когато става въпрос за отношенията ви. Изберете най-доброто за себе си.

Телец

Само защото някой не ви обича по начина, по който искате, не означава, че не ви обича с цялото си сърце. Не забравяйте това.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ЩЕ СЕ ВЛЮБЯТ ПРЕЗ ДЕКЕМВРИ

Близнаци

Декември е свързан изцяло с въпросите на сърцето! Ако копнеете за връзка, уверете се, че наистина знаете какво искате и от какво се нуждаете.

Рак

Винаги съблазнявайте любимия си, дори да сте сериозно обвързани. Иначе ще го направи някой друг. Забравете за задръжките.

Лъв

Винаги се борете с проблема, не с половинката си. Ако спазвате този принцип, ще можете да решавате всеки спор, а не просто да сте сърдити един на друг.

Дева

Винаги се дръжте за ръце, когато взимате важни решения. Така пазите негативните емоции далеч и показвате загрижеността си.

Везни

Не позволявайте на егото ви да ви попречи в любовта. Този месец се опитайте да разберете как се чувства партньорът ви.

Скорпион

Ако нещата във връзката ви не са перфектни, може би трябва да направите някои промени, за да стигнете до там. Месец декември, когато често си правим равносметка, е идеалното време за това.

ТЕЗИ 4 ЗОДИИ ОБИЧАТ НАЙ-СИЛНО

Стрелец

Нещата може да не са пълни с любов този месец, но това е добре! Възползвайте се от тази възможност, за да се справите с реалностите на живота, а не с фантазиите за идеални отношения.

Козирог

Може да усетите някаква сексуална и романтична енергия и това ще бъде мощно. Каквото и да се насочи във вашата посока (или каквото вече е тук), ще ви накара да се чувствате сякаш се забавлявате – така че запомнете: прегърнете доброто усещане, което изпитвате, и се оставете на забавлението.

Водолей

Научете се да използвате преценката си и бъдете внимателни. Не отваряйте сърцето си, докато не се убедите, че даден човек е достоен за това.

Риби

През декември нещата може да вземат неочакван обрат, но за добро. Вие сте на пътешествие и най-вероятно ще се озовете с някой, който може да ви помогне по някакъв начин.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама