Любовен уикенд хороскоп за 8-9 декември


Любовен уикенд хороскоп за 8-9 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

С приключването на периода на ретроградния Меркурий, определено ще усетите подобрение в любовен план. Споровете ще намалеят, а вие няма да сте толкова изнервени.

Телец

За представителите на зодията уикендът ще бъде успешен от гледна точка на приятни емоции. Макар че няма да се радвате на особено страстни почивни дни, поводи за радости няма да липсват.

Близнаци

Чувствате се доста по-сигурни в желанията и отношенията си, в сравнение с предишната седмица. Това ще повлияе благоприятно на отношенията ви с половинката.

Рак

С половинката сякаш сте от различни планети. Имате съвсем различни идеи за прекарване на уикенда и нито един от двамата не иска да направи компромис.

Лъв

Не е изключено промените в любовен план да продължат да се случват. Ако още не сте направили нeщо за себе си, време е да помислите в тази насока.

Дева

Отварят се много врати пред вас, важно е да изберете правилната. Не взимайте еднолични решения по въпроси, които засягат и двамата партньори.

целувка

Везни

Пълна хармония на любовния фронт за Везните. Ще се чувстват сякаш с партньора са "от едно тесто" и гледат в една посока.

Скорпион

Не си затваряйте очите пред очевидни неща. Ако имате съмнения за нещо, поставете въпросите "на масата", дори да знаете, че това ще доведе до спор.

Стрелец

Стрелците духом ще са в офиса и изобщо няма да им е до любов. Благодарение на щастливите обрати, работата им най-накрая е спечелила внимание.

Козирог

Ще се чувствате духовно близки с партньора, сякаш се познавате от цяла вечност. Предусещате всяко негово желание и това е страхотно!

Водолей

Не сте сигурни дали имате нужда от нов партньор, или от повече страст и тръпка в настоящата си връзка. Изяснете се със себе си и не залъгвайте половинката, че всичко е наред.

Риби

Вие също сте от зодиите, които чакаха с нетърпение ретроградният Меркурий да си тръгне от живота ви. Лека-полека нещата започват да се подреждат.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама