Сериозни промени за 5 зодии до края на януари


Сериозни промени за 5 зодии до края на януари
Снимка: iStock/Guliver

С новолунието този месец започва нов период, фокусиран върху служебните ангажименти и бизнеса. Звездите предвещават активен бизнес живот и големи промени за няколко зодии след втората половина на януари. 

Тъй като Плутон също участва в новолунието, събитията и процесите на трансформация ще бъдат интензивни. Дългосрочните планове ще изискват радикално преструктуриране на целия ви живот. Те вещаят неочакван обрат в работата и нови предизвикателства.

Според астролозите промените очакват всеки знак на зодиака, но само за 5 от тях те ще са радикални. Ето кои са тези знаци.

Овен

Промените от средата на месец януари ще засегнат предимно Овена. В близко бъдеще се задават значими събития в работата на представителите на знака. Не е изключено сливане на бизнеса им или големи кадрови промени.

Близнаци

Близнаците са изправени пред сериозно финансово дело, свързано с голяма сума пари. Възможно е те да бъдат одобрени за кредит, да получат безвъзмездна финансова помощ или плащане от застрахователна полица.

ЖЕНИТЕ ОТ ТЕЗИ ЗОДИИ СА НАЙ-ОПАСНИ И КОВАРНИ

Рак

В живота на Рака ще се появи човек, който ще заеме важно място в деловата или любовната сфера. Представителите на този знак не трябва да се плашат от промените. Събитията ще се развият в тяхна полза.

Стрелец

Стрелецът неочаквано ще се сдобие с голяма сума пари. Ако успее да ги управлява правилно, той ще може да натрупа солидно състояние. В противен случай тежестта на голям дълг или кредит дълго ще тежи на плещите му.

Козирог

През следващия месец Козирозите драстично ще променят живота си. Звездите ще им помогнат да се отърват от лош навик, който винаги е бил пречка за тях. Част от представителите на знака може да се издигнат до ръководен пост, а на други вероятно ще се наложи да започнат от нулата.

Последният месец на зимата ще премине под влиянието на един от най-мощните аспекти.  Още на 8 януари Венера навлезе в знака на Козирог, където е в съвпад с Юпитер. Любимците на февруари ще бъдат Водолей, Близнаци, Овен, Везни и Стрелец.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама