Тежко на жените, ако мъжете им са от тези зодии


Тежко на жените, ако мъжете им са от тези зодии
Снимка: iStock/Guliver

Ясно е, че няма идеални хора. Психолози твърдят, че това, което може да ядоса един мъж, жената дори няма да го забележи, както и обратното. Има такива господа, които нямат никакво чувство за такт, сприхави са и характерът им е ужасен. Според зодиакалния знак може да отсеем с кои може да се комуникира лесно и с кои отношенията са сложни.

Вижте кои са 5-те зодии трудни мъже:

Скорпион

Скорпионът се нарежда на първо място по ужасен характер. Той винаги действа сам, без да се съобразява с половинката си. Има жесток език, голямо его и да отстъпи е почти невъзможно. За него хората са като негови вещи и често се отнася като с такива към тях. Затова и жената на Скорпиона често може да се чувства пренебрегвана и недооценена.

Риби

Мъжете Риби имат силна интуиция. Лоша черта в тях е, че доста често издребняват. За тях е важно единствено тяхното мнение. Ако една жена се опитва да им промени мисленето или се меси в решенията им, то може да го загуби завинаги.

Козирог

Козирозите не се притесняват от нищо и за тях няма проблем да тръгнат срещу всички. Те са изключително независими. Страшно големи инати са и би било невъзможно да ги накарате да направят нещо, което не искат. Затова и жената на Козирога трябва да свикне с това да се справя сама и да не разчита изцяло на мъжа си, за да не остане разочарована.

Стрелец

Мъжът Стрелец е авантюрист. Той обича постоянно да е извън дома и да среща нови хора. Стрелецът търси жена, която до разбира нуждите му. Ако искате сериозна връзка, определено той не е вашият човек. Държи на свободата си и много малко жени са толкова толерантни, че да се справят с него.

Овен

Мъжът Овен е доста конфликтна личност. Мнението на хората изобщо не го вълнува. Той е голям скандалджия и е готов да те изяде с думи само за секунда. Има изключително големи изисквания към всичко и всички. Затова и жената, която ще успее да се справи с инатливия му характер, ще трябва да е надарена с много търпение и ум.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама