Том Круз получи награда за цялостно творчество на фестивала в Кан (ВИДЕО)


Том Круз получи награда за цялостно творчество на фестивала в Кан (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Том Круз направи грандиозно завръщане на престижния филмов форум в Кан с изключителна галапремиера на дългоочаквания хит "Топ Гън: Маверик". Малко преди премиерата на филма, която беше ознаменувана и от авиошоу, в което изтребители кръстосваха небето, оставяйки следи в цветовете на френското знаме, Том Круз изненадващо получи и специална почетна "Златна палма" за цялостно творчество. Най-голямата награда за Круз, обаче, дойде след последния кадър на филма, когато зрителите дадоха своята оценка с 5-минутни овации – сълзите в очите на актьора свидетелстваха за благодарността от топлото посрещане и гордостта от добре свършената работа на целия творчески и технически екип.

ВИЖТЕ ОЩЕ СНИМКИ ОТ ПРЕМИЕРАТА ТУК!

Специално видео ни отвежда зад кулисите на снимачния процес и ни запознава с доста тежкия, но изключително удовлетворяващ тренировъчен процес, през който преминават всички актьори на филма, за да могат зрителите да получат максимално реалистично усещане за въздушните акробатики и битки. Самият Круз е категоричен, че не би снимал продължение на класиката от 1986 г. освен, ако нямат отлична история и всички имат възможност да се качат в кабините на истински изтребители. Резултатът, както стана ясно и от Кан, е налице.

Отдаващ почит на предефиниралия екшън жанра оригинал на Тони Скот от 1986 г. и заснет с най-новите достижения в кинотехнологиите, "Топ Гън: Маверик" поразява със спиращи дъха, заснети в реална среда и без намесата на компютърно генерирани ефекти въздушни сцени и каскади, които, верен на неподражаемия си стил, Том Круз изпълнява сам. Подгответе се за свръхзвукови скорости и адреналин, но и за изключително емоционална история, когато на 27 май "Топ Гън: Маверик" най-накрая влети в кината.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама