Зодиите, които ще се сгодят през октомври


Зодиите, които ще се сгодят през октомври
Снимка: iStock/Guliver

Козирог

Вечно мислещи 3 хода напред и здраво стъпили на земята, със сигурност не сте и предполагали, че една любов може да се развие толкова бързо. Понякога животът е непредвидим и ни показва колко много изненади крие в себе си. И ние сме само част от всичко хубаво, което има да се случи. Романтичното предложение за брак може да се случи по време на пътуване или семеен празник, а това ще е още по-незабравимо.

Стрелец

Не забравяйте, че бракът е за онези, които са сигурни в чувствата си, а вие дори не можете да си представите живота си един без друг. Време ви е! Отсрещната страна ще бъде истински изненадана, когато повдигнете въпроса или започнете да намеквате, че ви е време. Имате всички предпоставки да създадете едно здраво и щастливо семейство.

Водолей

Понякога имате трудности в комуникацията и разбирателството, но любовта ви е толкова силна, че с времето ще потуши всички ненужни страсти и ще остави само тези, които са емоция и любов. Половинката ви наистина ви обича, за това е хубаво да разберете, че Съдбата не ви е срещнала случайно и тепърва хубавите моменти между вас предстоят.

Везни

Вярвайте повече в себе си и в качествата, които притежавате, за да задържите любовта си завинаги. Имате от всичко по много, така че смело се пуснете по течението. И повярвайте ни, това ще бъде онази любов, която ще ви накара да забравите за всичко. Да се почувствате най-обичаните и най-желаните на света.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама