"Нокаут за МС" - история за силата на човешкия дух


 "Нокаут за МС" -  история за силата на човешкия дух
Снимка: Жанет 45

Книгата "Нокаут за МС" на Таня Бейрийска е "история на заболяването", както се казва на медицински език, но тя не е само това. Тя е една удивителна история за силата на човешкия дух.

Ето какво споделя самата авторка за битката си с множествената склероза и силата, която е намерила в себе си.

"Скъпи читателю,

Тази книга описва живота ми през последните няколко години на безпощадна борба. На борба, но и на победа над една болест, нелечима според съвременната медицина. На живот-борба, преплетен от съдбовни лични моменти на щастие, на вяра, подкрепа и любов, на разочарования, сривове, на сълзи и много тежки събития.

Единствено и само обажданията с безбройни въпроси на много познати и непознати хора ме накараха да опиша тази конкретна част от живота си. Ежедневната част, свързана с начина ми на живот и хранене, довели до безусловен напредък и реалното ми възстановяване. Разбира се, че бях провокирана, а и се съобразявах с теоретичните и научни изследвания на много учени от цял свят.

Напълно искрено искам да споделя с вас какво всъщност и как то ми донесе победата в битката с множествената склероза. Ще бъда много щастлива, ако чрез тази книга успея да помогна на колкото се може повече хора! Искам да вдъхна увереност, да дам сила и вяра в това, че ужасяващите диагнози не са присъда и могат да бъдат победени!"

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама