Бъди жената, която си тръгва навреме


Бъди жената, която си тръгва навреме
Снимка: iStock/Guliver

Бъди жената, която има кураж – да се дистанцира, да си тръгне, да изостави. Да напусне мъжа, който я кара да се чувства зле. Да зареже гаджето, което взима от нея всичко, а не дава нищо.

Бъди жената, която не се страхува да разтрогне приятелство. Особено такова, което само на думи съществува. "Приятелство", изтъкано от завист, задни мисли и лицемерие.

Бъди жената, която мисли повече за себе си. Която не се страхува да я нарекат "егоистка", само защото не се опитва да живее в услуга на другите и да прави околните щастливи.

Моля те, не бъди жената, която винаги остава по-дълго, отколкото би трябвало. Която е на "разположение" денонощно – за приятели, за семейство, за съседи.

Не бъди жената, която винаги прощава грешките на другите, вместо да постави граници. Която се опитва да преглътне буцата в гърлото си, вместо да види истинските лица на хората. Която се бори за отношенията си в името на мира и разбирателството, но не и на щастието.

Моля те, бъди жената, която стои зад себе си. Която знае какво иска и какво заслужава. Бъди жената, която избира да живее собствения си живот, а не този, който другите са й отредили. Бъди жената, която винаги си тръгва навреме.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама