Годината ви на раждане издава каква сте


Годината ви на раждане издава каква сте

Годината на раждане може да покаже много за нас. Разкрива какви сме, как гледаме на живота, как се справяме с проблемите и кои са най-положителните ни черти. Вижте през коя година сте родени и прочетете какво казва това вашата личност. 

1990-2000+ г.

Ако сте родени в този период, най-вероятно сте много артистични. Гледате ведро на живота и обичате да опитвате нови неща. Не вярвате в съвпаденията и смятате, че всичко в този живот е предначертано. Държите много не семейството. Търсите любовта. И животът за вас е голям дом, изпълнен с любов и прекрасно семейство. Малко сте инатливи и не обичате да ви казват какво да правите. Добронамерени сте към другите, но не обичате някой да ви влиза в личното пространство. Цените малките неща в живота. Имате различен поглед за света и това е най-ценното, което малцина притежават.

1980-1990 г.

Какво видяхте първо на рисунката? Това показва много за вас... Вие сте изключително борбени и успешни в живота. Имате всички качества, за да покорите всички върхове. Имате много успешни кариери и сте добри в това, което работите. Като хора сте независими и обичате всичко да градите сами. Имате добри сърца, много помагате на хората около вас и те разчитат на това. Трудно намирате или сте намерили любовта. Но всичко е добре, когато завършва добре. Родените в това десетилетие имат много здрави и щастливи семейства. Изключително комуникативни сте. Познавате толкова много хора, че винаги има на кого да се обадите при нужда или просто, за да поговорите. Другите много ви ценят.

1970-1980 г.

Вярвате, че човек трябва да опитва различни неща в живота си. Изключително авантюристични натури сте. Обичате да пътувате, не се страхувате от промените и бихте направили всичко, само не и да допуснете животът да ви доскучае. Търсите силните преживявания. Бихте скочили с парашут или с бънджи, без дори да се замислите. Професията ви не е свързана с работа в офис, защото това изобщо не ви приляга. Най-хубавите спомени, които сте трупали през живота, винаги ще си останат спомените от детството ви. Имали сте уникални детски години, които винаги ще помните и цените.

1960-1970

Вие сте много отговорни и пресметливи хора. Давате всичко от себе си за другите и дори понякога да няма за вас, това не ви притеснява. През живота си сте имали много промени. Вероятно е да сте живели на няколко места, да сте започвали от нулата няколко пъти и все пак да сте се справяли блестящо с всяка ситуация. Имате прекрасно и щастливо семейство, което е дар от Бога. Това е щастието ви, което не бихте заменили за нищо на света. Имате златни сърца и вярвате в чудесата. Животът за вас е пъстър и никога сив.

1950-1960

Един въпрос показва ясно какви са приоритетите в живота ви Няма нищо лесно в този живот. Вие добре знаете това. Всеки успех и всяко постижение сте постигали с много труд и лишения. Вие сте много затворени хора, които не обичат големите и шумни места. Държите на семейството си и винаги сте били такива. Вярвате, че ако човек направи добро, добро ще му се върне многократно. Религиозни сте и вярвате, че някъде там има сила, която управлява всичко и ние трябва да сме благодарни за това. Като хора сте спокойни и отстъпчиви. Не държите винаги да става вашето и сте отворени към всички хора.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама