Изберете перо и разберете от какво наистина имате нужда


Изберете перо и разберете от какво наистина имате нужда
Снимка: iStock/Guliver

Разгледайте внимателно всички "модели" пера. Изборът, който направите, отразява вашата личност и разкрива това, което наистина търсите в живота си.

1. Промяна

Ако това е перото, което сте избрали, вие се чувствате като в капан - сякаш правите едни и същи неща, а животът ви се движи в ужасен кръг. Желаете промяна. Искате да намерите нещо, което да ви направи щастливи, нищо повече. Определено имате нужда от разнообразие в живота си.

2. Стабилност

Вие се чувствате изгубени и разсеяни. Много неща се случват в ежедневието ви, стресът е ужасяващ, а вие не можете да се съпротивлявате и се пускате по течението на промените. Лесно губите фокус, когато се захванете с нещо, затова отчаяно се нуждаете от повече стабилност в живота.

3. Любов

Вие определено знаете как да давате любов. Интересувате се от хората, които обичате и оставате лоялни към тях, без значение от нищо. За съжаление, никога не получавате дори половината от това, което давате и това ви разочарова. Имате нужда от истинска любов, която да ви разтърси и оцени.

4. Позитивност

Ако това е перото, което сте избрали, вие се сблъсквате с проблеми почти през целия си живот. Свикнали сте да живеете в "сивата зона" толкова дълго и сте толкова уморени, че душата ви крещи за бягство. Искате да имате повече цветове в живота си, да почувствате отново щастието. Търсите позитивност и щастливи вибрации.

5. Решителност

Може би сте малко объркани и имате известни затруднения при вземането на решения. Мозъкът ви казва нещо, но сърцето иска друго. Страховете ви дърпат назад и трябва да ги преодолеете на всяка цена. Търсите вътрешна сила.

6. Простота

Чувствате се претоварени от сложността на живота, всички събития, ангажименти, емоции и проблеми. Били сте наранявани толкова много пъти, че сте загубили бройката. Писнало ви е от лицемерие и материализъм. Търсите простота и радост в дребните неща.

7. Мир

Ако това е перото, което сте избрали, животът ви е абсолютен хаос. Всеки ден ви посреща с ново предизвикателство, за което вече трудно намирате сили. Има твърде много очаквания към вас както в работата, така и в семейството. Понякога искате да избягате от проблемите си и да намерите мир.

8. Страст

На пръв поглед имате страхотен живот – семейство, приятели, работа и дом. Но в същото време се чувствате демотивирани от еднообразието. Търсите тръпка, емоция и страст.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама