Каква жена си според любимото ти вино


Каква жена си според любимото ти вино
Снимка: iStock/Guliver

Виното е една от най-любимите алкохолни напитки на всички жени. То е леко и идеално, когато искаме да се почерпим за постиженията си или пък да оплачем мъката си. Очевиднo това, което пиете, може да каже много за вашия характер. Обичате ли чаша червено вино? Или пък предпочитате розе? Разберете какво издава любимото ви вино за вас.

Шампанско

Пиячите на шампанско обичат да купонясват. Те често са мили, щедри (може би защото могат да си позволят шампанско) и супер забавни. Всеки иска да бъде в тяхната компания.

Шардоне

Жените, които обичат да пият шардоне, обикновено са трудолюбиви. Тъй като Шардонето може да се намери почти навсякъде, те обичат социалните контакти и да говорят. 

Пино Ноар

Вино, което не се поръчва с лека ръка. Тези, които обичат Пино Ноар, са уверени личности, които са интелигентни и знаят какво искат.

Совиньон блан

Жените, които обичат да пият това вино, обикновено са фокусирани и дребнави. Совиньон блан е напитката, с която да се поглезите в края на деня. Тези хора са сериозни, но също така обичат да разпускат с правилните хора в правилното време.

Малбек

Умни и амбициозни. Вие познавате хубавото вино, когато го опитате и може би обичате книгите, изкуството и музиката. Ако обичате Малбек, вие сте креативни и страхотни слушатели.

Пино Гри

Тези, които обичат да пият Пино Гри, знаят какво им харесва и са доста уверени. А също така са доста остроумни, затова не е добре да се занасяте с тях.

Каберне Совиньон

Пиячите на Каберне Совиньон са земни хора, оригинални и интелигентни. Очевидно ви бива във връзките, тъй като сте изключително лоялни.

Просеко

Хората, които обичат тази напитка, са социални и обичат вечерните партита. Вие сте общителни и приятел на всеки. Душата на компанията. 

Розе

Тези, които пият Розе, обичат да бъдат различни и не желаят да следват тълпата. Те не живеят в червен или бял свят, а на розово място, където не всеки иска да отиде.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама