Парфюм за душата: Разговори по женски - 3 част


Парфюм за душата: Разговори по женски - 3 част
Снимка: iWoman.bg

Лято е, време за споделяне и заЕдност. Така го чувствам и поканих в следващите няколко седмици главния редактор на iWoman, прекрасната Весела Софева, да е с мен тук в рубриката "Парфюм за душата". Тя ми задава любопитни женски въпроси, аз отговарям и споделяме разговорите си с вас. Пожелаваме ви усмихнато лято и приятно четене.

Какви са твоите тайни за лятна релаксация?

Да забавя темпото. Само така не пропускам лятото. Дълги почивки, наспиване. Щастливите хора умеят да натискат бутона "Пауза". И аз се уча на това. Трудно е да освободиш контрола, да спреш да гониш резултатите. Поне при мен е така. Припомням си какво е нормалната лятна почивка, без чувство на угризение. Дългите уикенди също включвам в плана, но вече не разчитам единствено на тях.

Най-голямата тайна за лятна релаксация е да сложа релаксацията на масата и да правя всичко, което ми носи това усещане всеки ден – на лекота, радост, наслада.

Кои са нещата, които обожаваш да правиш през лятото?

Благодаря ти за този въпрос, помага ми да си възвърна чувството в този миг. Обожавам вечерните разходки край брега, следобедния сън, да ям диня, да плувам, да нося бели рокли, вечерите навън с любимите хора на чаша вино под звуците на испанска китара, да чета, да пиша… Лятото е моят сезон за връщане към мен и най-близките. Обичам да пътувам, да мечтая, да планирам нови неща в живота си. Когато си дам пространството, се зареждам творчески и се отварям да следвам мечтите си.

Какви са твоите любими места през лятото в София?

Уличките около Докторската градина, Шишман, Народния театър. Обичам да влизам в малките книжарници, винтидж и антикварните магазинчетата, галериите, да вкусвам домашно приготвен сладолед. Обожавам да се скрия в прохладата на Витоша… и малката ми тераса, която лятно кипи от цветен живот.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама