Разберете какво издават пръстите на краката ви


Разберете какво издават пръстите на краката ви
Снимка: iStock/Guliver

Вашите крака могат да кажат повече за вас, отколкото предполагате. 

Египетски крак

Всички пръсти, от палеца до кутрето, образуват права линия и всеки пръст е по-малък от предишния. Такива крака често принадлежат на потайни хора, самотници и такива, които често сменят настроенията си.

 

Римски крак

Най-разпространеният тип. Хората с такива крака обикновено са общителни и приятелски настроени. В харизматичните обществени личности от древността тази форма е била по-често срещана, отколкото всяка друга, откъдето идва и името.

 

 

Кракът на селянина

Когато всички пръсти са с еднаква дължина. Хора с такива крака са спокойни, разумни и практични. Типично на тях лесно да се разчита, те държат на обещанията си.

 

Гръцки крак

Показалецът е по-дълъг от останалите пръсти. Собствениците на такъв тип крака са обикновено артистични и емоционални, склонни към лидерство. Често се среща при атлети.

 

 

Кутре, което не може да мърдате

Ако може да движите малкия си пръст само с ръка, а не с мускулите на пръста, това е вашият тип. Притежателите на такива крака имат спокоен и предвидим живот. Те са консервативни работохолици. 

 

Кутрета, които може да мърдате

Хората с такива крака са безгрижни, авантюристични и винаги в търсене на промяна. Те често не могат да се установят на едно място. Винаги може да ги развеселите, като им предложите да направите нещо откачено.

 

Много късо кутре

Собствениците на такива крака обикновено предпочитат да не се поддават на общественото мнение и да правят всичко по свой собствен начин.

 

Средният пръст е обърнат навън

Хората с такива крака предпочитат винаги внимателно да планират всичко. Те са много организирани и държат всичко под контрол във всяка ситуация.

 

Разстояние между показалеца и средния

Собствениците на такъв тип крак са способни идеално да отделят логиката от емоцията. Те стават прекрасни дипломати, аналитици и търговци.


Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама