Жена ММА боец брутално преби крадец

  • Жена ММА боец брутално преби крадец
    Дата: Снимки: Instagram
Дата: 08.01.2019 Снимки: Instagram
Iwoman.bg

В България проблемът "битова престъпност" отдавна е много сериозен и много често спасението е "по единично". Макар статистиката на МВР постоянно да сочи спад в битовата престъпност, публична тайна е, че все повече хора не се обръщат към полицията в такива случаи, защото не виждат смисъл.

Оказа се обаче, че Поляна Виана няма нужда са се обажда в полицията, стига да хване крадеца на местопрестъплението. И причината се крие в амплоато ѝ – тя се занимава с MMA.

Известната с прякора си "Желязната лейди" Виана оправда напълно прозвището си, след като крадец пробвал да я заплаши с пистолет и да я обере. Само че вместо да му даде парите и бижутата си, Виана отговорила в стил MMA – с шутове и шамари където свари. А резултатът бил изключително неприятен за кандидат-грабителя – той изглежда толкова "гримиран", че дори майка му трудно ще го познае.

Случката се разиграл в бразилския мегаполис Рио де Жанейро. Оказало се, че крадецът, който тръгнал да я заплашвал с пистолет, всъщност използвал бутафорна играчка, от картон. Виана обаче не знаела това, когато го атакувала. "Прецених, че той няма да има време да извади пистолета си преди аз да го ударя", разказва тя пред местни медии.

Вижте тази публикация в Instagram.

👊💥

Публикация, споделена от Polyana Viana (Dama de Ferro) (@polyanaviana) на

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.