Избират най-добрите фитнес модели от цял свят в Банско (снимки)


Избират най-добрите фитнес модели от цял свят в Банско (снимки)
Снимка: iStock/Guliver

Международният фестивал за фитнес и красота Queen of Fitness 2017 ще се проведе за първи път в България. 11 модела от Испания,  Андора, Еквадор, Сърбия и България ще се борят за награди в две категории – топ модел (красота) и фитнес модел (спорт). Конкурсът ще се проведе на 22 и 23 декември в Банско.

Носителката на най-високата титла "Кралица на фитнеса – Planet" ще спечели награда от 2500 евро и ще се появи на корицата на австралийско фитнес списание. Целта на конкурса е да открие следващите фитнес модели, които са достойни не само за титла, но и за световна кариера в областта на спортните стоки, мода и храни. 

Запознайте се с българските претендентки за титлата:

Таня Тошева

Зодия: Риби

Професия: Салонен управител

Кои са качествата на една кралица на фитнеса? Хармонична фигура, красиво излъчване, да бъде усмихната и енергична.

Какво е красотата за теб? Нещо хубаво, но не е най-важното. Според мен един човек е красив, когато е добър и човечен отвътре.

За какво мечтаеш? За стабилно семейство.

Каква искаше да станеш като пораснеш? Балерина.

Защо Queen Of Fitness? За да може момичетата да се мотивират да спортуват повече и да се грижат за себе си.

Защо реши да участваш? Идеята дойде от една моя близка приятелка. Тя разбра за конкурса от интернет и ми сподели.

Мануела Хубенова


Зодия: Везни

Работа: Оператор в кол център

Кои са качествата на една кралица на фитнеса? Освен визията, разбира се – да излъчва сексапил, да има красиво тяло, а също и интелект. Най-вече съвкупността от всички тези качества.

Какво е красотата за теб? Разделям я на повърхностна и вътрешна. Вътрешната е да се чувстваш добре със себе си, да си щастлив и да харесваш това, което правиш.

За какво мечтаеш? За спокоен начин на живот, да се развивам в кариерата си и да обиколя света. Искам животът ми да е приключение. Стремя се да имам цели и развивам себе си като личност.

Каква искаше да станеш като пораснеш? Кралица.

Защо Queen Of Fitness? За да се даде стимул на младите за здравословен начин на живот. Това е проблем на днешното поколение. Начинът на живот днес е много ограничен – сега всичко е онлайн. Трябва да се даде пример как правилно се храни и движи един човек, какво може да постигнеш, когато се чувстваш добре в кожата си, и да се покаже красива външност.

Защо реши да участваш? От скоро съм модел в Aliens Casting и за мен това е приключение и истинско удоволствие. Искам да покажа как един млад човек може да изглежда добре.

Анна Райнова

Зодия: Водолей

Професия: Клубен танцьор

Кои са качествата на една кралица на фитнеса? Дисциплина, воля, позитивно мислене, екстровертен темперамент и приятен външен вид, естествено.

Какво е красотата за теб? Благодат и привилегия.

За какво мечтаеш? Да намеря призванието си, което ме кара да се чувствам удовлетворена от себе си. Да мога да оставя нещо положително, с което да съм полезна за хората.

Каква искаше да станеш като пораснеш? Винаги съм искала да се занимавам с изкуство – такъв темперамент съм. Мечтаех да съм актриса.

Защо Queen Of Fitness? За да имат място за изява хора, които имат желание да бъдат в тази среда и които мислят, че могат да дадат полезна информация на обществото.

Защо реши да участваш? Мисля, че имам какво да кажа.

Християна Бакалова

Зодия: Рак

Професия: Студент в НСА

Кои са качествата на една кралица на фитнеса? На първо място – красива, интелигентна, целеустремена, трябва да умее да общува добре, да има положителна нагласа и устойчива психика. Много е важно, когато си треньор да бъдеш и психолог - умението да влияем положително на хората.

Какво е красотата за теб? Душевната е на първо място – когато вътре има красота, добронамереност и позитивизъм, това се отразява и отвън. Ние привличаме това, което излъчваме.

За какво мечтаеш? Да създам свой бизнес в сферата на спорта или модата. В същото време искам да бъда и модел и инструктор.

Каква искаше да станеш като пораснеш? Манекенка.

Защо Queen Of Fitness? Защото ние показваме на България, че има възможност, стига да има желание и цел. Всеки човек може да се развива в сферата на спорта. Инициативата дава пример как трябва да изглежда един човек – независимо дали момиче, или момче – като съчетание на красива визия и здравословен начин на живот, усилени тренировки и много лишения от сладки храни и вредни фактори.

Защо реши да участваш? Защото това е моята мечта и искам да бъда пример за обществото, което иска да се усъвършенства.

Силвия Аврамова

Зодия: Водолей

Професия: Персонален треньор, състезател на десето място в световната ранглиста, вицебалкански и петкратен абсолютен национален шампион в категория фитнес фигура и дизайнер на спортни сценични тоалети

Кои са качествата на една кралица на фитнеса? На първо място – външният вид, добрата фигура и не на последно място – интелектът.

Какво е красотата за теб? На пръв поглед опаковка, но най-вече комплекс от качества.

За какво мечтаеш? За деца.

Каква искаше да станеш като пораснеш? Принцеса, разбира се.

Защо Queen Of Fitness? Защото, ако всеки път се подкрепя благородна кауза като сегашната, винаги ще се прави по едно добро. Има много момичета в България, които са с красиви тела и могат да бъдат добри рекламни лица.

Защо реши да участваш? Исках да се видя в нова светлина – различна от състезателните ми подготовки.

Ралица Кашинова

Зодия: Рак

Професия: Застраховател и персонален треньор, абсолютен шампион на България в категория бикини фитнес

Кои са качествата на една кралица на фитнеса? Добра физика, излъчване, чар, увереност в себе си, симетрия в структурата, поведение, маниери. Много е комплексно.

Какво е красотата за теб? Да си красив за мен е да си добър, защото визуалната красота е субективна. Красив човек също така е този, който се харесва.

За какво мечтаеш? Да се развивам като фитнес модел, като личност за подражание и да получавам уважението на аудиторията и респекта на спортуващите.

Каква искаше да станеш като пораснеш? Певица.

Защо Queen Of Fitness? Защото спортът е здраве и спортистите трябва да бъдем пример за това как не само изглеждаме добре, а и се чувстваме така.

Защо реши да участваш? Защото в България не се организират фестивали и конкурси, свързани с фитнес, и смятам, че този спорт трябва да се популяризира. Това е една добра възможност.

Даниела Блажева

Зодия: Скорпион

Професия: Фитнес инструктор и състезател в категория бикини фитнес в UKBFF

Кои са качествата на една кралица на фитнеса? Женственост, красота, сексапил, контактност и добра фигура.

Какво е красотата за теб? За мен грозен човек няма – всичко е излъчване.

За какво мечтаеш? Мечтите са за децата. Най-вече имам цели, които гледам да постигам в живота. Колкото по-високо си, толкова по-голям е хоризонтът и толкова по-ясно откриваш себе си.

Каква искаше да станеш като пораснеш? Имам сестра близначка и в нашето семейство си мечтаехме да имаме пълен хладилник. Въпреки това имахме хубаво детство. Аз съм на 36 години и едва преди няколко години успях да изкарам средно вечерно образование. В последните три години животът ми се преобърна на 360 градуса, когато станах състезател. Сестра ми е фризьор и определено й идва отвътре – тя по-рано откри своето прозвище. Мисля, че сега и двете сме открили своето призвание и остава само да се развиваме в него.

Защо Queen Of Fitness? За да може трениращите жени да бъдат оценени. Има много добри кадри и красотата трябва да се показва.

Защо реши да участваш? Защото досега съм участвала само в Англия и реших да участвам и тук.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама