Нина Добрев: Ям повече, тренирам с тежести и съм по-слаба


Нина Добрев: Ям повече, тренирам с тежести и съм по-слаба
Снимка: Getty Images/Guliver

Миналата седмица Нина Добрев беше обявена за новото лице на спортната марка Reebok. За да отпразнува това, актрисата с български корени беше домакиня на събитие с тренировки на открито. Пред shape.com тя сподели своите тайни за перфектна фигура.

Тренировките за сила са променили всичко за нея

"Всъщност в миналото не тренирах много за сила - правех предимно йога и бягах. Тренировките с тежести и тренировъчните режими бяха нови за мен и сега разбирам как работи всичко. В момента ям много повече, отколкото преди, чувствам се по-слаба и по-силна."

Яде повече и се чувства по-слаба

"Преди се хранех обилно 3 пъти на ден, след което не можех да помръдна. Чувствах се толкова подута и уморена. Сега ям почти през целия ден, но с определен размер на порциите. В момента това е важно за мен. Ям повече като цяло, но разпределено. Опитвам се да приемам размера на моя палец в мазнини, размера на моята длан в протеини и неограничено количество зеленчуци. Искаше ми се да знаех това в училище."

Използва този трик, за да се справи с тренировките

"Музиката е голяма част от тренировките и живота ми. Преди да имах треньор, ходех във фитнеса и тичах на пътечката и темпото ми зависеше от ритъма на музиката." 

Станала е човек, трениращ сутрин

"Трябва да направя избор - искам ли да изглеждам и да се чувствам по определен начин и да положа усилия? Виждам разликата, затова отделям време между снимките. Събуждам се 1 час по-рано. Дори да съм изморена след 12-часов работен ден и да не искам да тренирам, го правя, тъй като винаги знам, че след това ще се чувствам по-добре. Тренирам веднага след събуждане, защото след това не мога да си измисля извинение от рода, че съм била изморена в края на деня."

Не обръща такова внимание на малките неща

"Има милиони неща, за които преди се тормозех. Сега гледам свои стари снимки и видеа, когато ми се искаше да можех да променя тялото си, но днес се харесвам. Ако можех да кажа нещо на по-младото си "Аз", е да не обръщам такова внимание на дребните неща и да се приемам такава, каквато съм."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама