Треньорът на Адел споделя своите фитнес тайни


Треньорът на Адел споделя своите фитнес тайни
Снимка: Getty Images/Guliver

Адел не само обра най-много отличия от наградите Грами, които се проведоха преди седмица, но също така впечатли всички с прекрасната си визия. Певицата беше заложила на маслинено зелена рокля на Givenchy, която идеално подчертаваше фигурата й.

Но Адел в момента е много по-различна от момичето, което беше преди няколко години. Тя успешно успя да се раздели с няколко излишни килограма и започна да води по-здравословен начин на живот.

В интервю за Rolling Stone тя разкри, че е желала "да вляза във форма заради себе си, а не защото искам да бъда размер 0 или нещо подобно".

За нея това означава да се раздели със захарта, да спре да пуши и да започне да ходи на фитнес.

Тя обяснява, че не е най-големият фен на фитнеса, като й харесва да вдига тежести и не се е отказала напълно от въглехидратите, обяснявайки, че не е "толкова откачена".

Адел работи с Пит Герасимо, който е личен треньор от 20 години.

Той издаде няколко тайни от своята работа, които могат да ни помогнат да влезем във форма. Герасимо споделя, че не е задължително да ходим на фитнес, за да имаме тялото, което искаме.

"Най-добрите упражнения според мен са тези със собствено тегло. Няма нужда да ходите на фитнес, за да го правите, не се изисква никакво оборудване, тъй като вашето тяло осигурява достатъчно съпротивление, за да получите страхотна тренировка. Така нямате никакво оправдание да не тренирате.

"Един предизвикателен кръг от напади, клекове, лицеви опори, набирания, кофички и планк ще стресират всяка част от тялото ви и ще ви осигурят чудесна цялостна тренировка", каза Пит пред "Дейли Мейл".

Що се отнася до любимата му тренировка за горене на мазнини, той смята, че това е високо интензивната тренировка.

"HIIT (Високо интензивна интервална тренировка) тренировките са най-добрата форма на упражнения за горене на мазнини. Те ви изваждат от зоната ви комфорт. Карат ви да работите наистина здраво. Тренировките са по 30 минути или по-малко. И най-ключовата причина е, че вие продължавате да горите дълго и след като приключи тренировката."

Той препоръчва да правите по 3-4 пъти тренировки с вдигане на тежести и 2-3 кардио сесии седмично.

Hanging Core Complex Loving hanging and playing and working my core all at the same time! #personaltrainer #teamgeracimo #core

A post shared by YouTube: Pete Geracimo (@petegeracimo) on Feb 17, 2017 at 5:35am PST

Както всички знаем, храната е изключително важна, за да постигнем фитнес целите си.

"Аз съм голям фен на Sirtfood Diet. Това е план, при който се ядат храни, богати на протеина сиртуин. Това включва храни като ябълки, цитрусови плодове, магданоз, каперси, боровинки, зелен чай, соя, ягоди, куркума, зехтин, червен лук и кейл. 

Това не е точно диета, а по-скоро начин на хранене. Той се фокусира върху позитивността на храната. Не става въпрос за лишаване, а за включване на правилните храни. Този план е лесен, достъпен и може да пиете вино и да ядете черен шоколад."

Той също така пояснява, че е важно да разберете кои храни работят най-добре за вашия тип тяло и да избягвате преработени храни. Суровите са по-добрият избор. Отделете време сами да приготвяте ястията си, така ще имате повече контрол върху това, което ядете."

Ако се чудите защо не постигате желаното: "Липсата на резултати обикновено се дължи на бедна диета и/или неправилно трениране. Ако не зареждате тялото си правилно с точните храни или пък не спазвате редовен тренировъчен режим, резултатите може трудно да дойдат. За да постигнете желаното, следвайте: 80% диета, 10% упражнения и 10% почивка. Изберете правилната диета, тренирайте усилено и позволете на тялото си да си почине и ще видите невероятни резултати".

 

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама