Живей Aктивно! и тази година в София


Живей Aктивно! и тази година в София

Активната година е в разгара си, а най-мащабното събитие от инициативата "Живей Активно!" предстои. Много изненади, нови спортни предизвикателства и най-доброто от българската музика очакват феновете на "Живей Активно!" на 18 юни в София в Южния парк.

Тази година под мотото "Зареди се с енергия" Нестле България, Министерството на младежта и спорта и Столична община, заедно с много любими български звезди ще предложат на софиянци още повече споделени активни моменти, заредени с много енергия и динамика.

Събитието се фикусира върху два от най-големите проблеми на съвременното общество – приемът на небалансирано дневно меню и заседналият начин на живот. Философията на инициативата е свързана с промотиране на балансираното хранен, което ни снабдява с енергия и с мотивиране на активния начин на живот, чрез който да споделяме тази енергия с околните. 

В рамките на "Живей Активно!"София столичани и гости на града ще имат възможност безплатно да получат насоки за изграждане на балансирани хранителни навици и да се включат в спортни и танцови предизвикателства. 

Йордан Йовчев, Тереза Маринова, Тити Папазов, Евгени Иванов-Пушката и Владо Николов ще спортуват заедно с посетителите на "Живей Активно!" Към дългогодишните приятели на инициативата ще се присъедини и златното момиче на българската художествена гимнастика Любомира Казанова. 

Южният парк ще се превърне в арена на множество спортни състезания. Тае Бо, карате, слаглайн, катерене, еко-лабитинт, йога за майки с бебета, гимнастика, лека атлетика, заедно с традиционните турнири по волейбол, футбол и баскетбол ще бъдат достъпни за всички ентусиасти. 

"Живей Активно!" ще обърне внимание и на домашните любимци, защото няма нищо по-приятно от това да споделяш положителната енергия от контакта с животните. Южният парк ще осъмне с първия в България маратон с кучета. В надпреварата ще могат да се включат всички желаещи, а заедно с тях ще бягат и 10 сладки кучета от приюта в Богров. След финала посетителите ще могат да се запознаят с тях и да ги осиновят. Маратонът, традиционните походи с велосипеди, ролери и скейт, надбягването с препятствия по алеите на Националния дворец на културата и хилядният пешеходен марш ще сложат начало на най-мащабното лятно събитие в столицата.

След дългия ден любителите на балансираното хранене и активния начин на живот ще вдигнат адреналина на макс с грандиозния концерт на голямата поляна в Южния парк. Феновете ще бъдат предизвикани на музикално енергийно презареждане от новите лица на инициативата Павел и Венци Венц, подкрепени от Дара и Кристиан Костов.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама