Дженифър Анистън: Всеки човек има няколко сродни души


Дженифър Анистън: Всеки човек има няколко сродни души
Снимка: Getty Images/Guliver

Дженифър Анистън навърши 50-годишна възраст тази година, но въпреки това не оставя тези цифри да забавят ритъма й на живот. Любимата ни "приятелка" изглежда по-добре от всякога, позирайки за корицата на Harper's Bazaar.

В интервю за изданието синеоката красавица споделя, че макар да е споделяла живота си с някои от най-горещите холивудски имена като Брад Пит, Джон Майер и Джъстин Теру, в момента не се среща с никого, но е отворена за любовта.

"За да бъда честна, нямам никакво време за срещи. Последно време фокусът ми е изцяло върху новия филм "Murder Mystery", който снимам с Адам Сандлър. Имам чувството, че ако има нещо романтично, което ме чака зад ъгъла, рано или късно то ще ме намери, без да го търся, нали? Никога не съм била жена, която казва "Край, дотук съм, няма да се влюбвам повече". Вратата ми е отворена за любовта, когато тя реши да почука. Не намирам нито една причина в миналото си, която да ми даде основание да се затворя за романтични преживявания. Всяка моя връзка ме е научила на нещо, обогатила ме е.

Мисля, че всеки човек има няколко сродни души, а не само една, както казват хората. Може би има нещо като "душевни групи", знам ли. Поддържам приятелства с едни и същи хора от над 30 години и това изглежда като някаква малка група от сродни души, които са събрани заедно и са подписали тайно споразумение.”

Вижте тази публикация в Instagram.

💕 #jenniferaniston

Публикация, споделена от Jennifer Aniston ❄️ (@jenniferanworld) на

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама