Да кажем "Спокойно, гърло!"


Да кажем "Спокойно, гърло!"
Снимка: iStock/Guliver

В променливото време на месец март, доста често се случва да се събуждаме с неспокойно гърло. Често го пренебрегваме, заради забързаното ни ежедневие или поради наличието на по-важни приоритети в момента, което води до по-сериозни неразположения в последствие.

Правилното решение всъщност е при появата на болка в гърлото веднага да вземем мерки, за да предотвратим по-силен дискомфорт. На помощ идват билкови бонбони и пастили Лукчета. Те са нашият най-добър приятел за успокояване на гърлото, благодарение на вложените шест вида билки в тях, допринасящи за общото благосъстояние на организма.

Те са идеалното решение и за моменти, когато сме навън и не можем да реагираме веднага с топъл чай да речем – всеки бонбон и пастил е в отделна опаковка, което го прави много удобен, както за „запаси“ в чантата или джоба, така и за споделяне със семейството и близките хора.

Билкови пастили Лукчета са с двойна концентрация на натуралните билкови масла и имат доказано антимикробно и антивирусно действие срещу често срещани патогени. Препоръчвани от Българската асоциация на микробиолозите, те са полезен помощник, който може да се открие в близката аптека. Високото съдържание на натуралните билкови масла от мащерка, салвия, копър, пелин, мента и евкалипт, освен, че имат доказано антимикробно действие, могат да спомогнат и за общото състояние на организма ни.

Когато искате да кажете "Спокойно, гърло!" се доверете на Лукчета – вашата билкова градина!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Здраве


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички