Sliminazer – кои са важните принципи при здравословното хранене?


Sliminazer – кои са важните принципи при здравословното хранене?
Снимка: iStock/Guliver

Sliminazer са лепенки за положително въздействие върху апетита. Техният производител RevitaPharm е на мнение, че тяхното прилагане върви най-добре с поддържането на здравословен режим на хранене, редовни физически упражнения и качествен сън. Така постиженията в областта на активното вталяване и влизане във форма могат да бъдат максимални.

Пълният курс на прилагане на средството за повлияване на метаболитните процеси продължава един месец. Няма данни неговата употреба да води до появата на негативни странични реакции от типа на гадене, стомашен дискомфорт, обриви или алергии. По-голямата част от мненията и отзивите на клиентите по онлайн форумите за пластирите Слиминайзър са положителни. Средството за въздействие върху средния индекс на телесни мазнини и излишни калории съдържа екстракт от плодовете на гуарана, асаи (акай) бери, гарциния камбоджа, лют червен пипер, зелен чай и L-карнитин.

Толкова Ли Са Страшни ГМО Продуктите?

Много се говори през последното десетилетие за последиците от консумацията на генетично модифицирани организми (ГМО). Повечето хора дори не се замислят, какво точно означава този термин. Всъщност, всичко около нас е резултат на стотици и дори хиляди години култивиране, селектиране и изменяне от страна на човека. Дори нашите домашни любимци!

Ако искате да отглеждате напълно натурално куче или котка, то тогава може би трябва да си вземете вълк или тигър – техните първични прародители. Друг пример е картофът – традиционно присъстващ на трапезата и в ястията на всеки един горд българин. Но това е така едва от 300 – 400 години, когато е пренесен в Европа от Северна и Южна Америка – неговата родина.

Основният проблем с ГМО продуктите е когато измененията в тяхната ДНК-структура ги лишат от хранителните им качества и полезни вещества, правейки консумацията им напълно излишна за нашето тяло.

А добрите принципи на природосъобразното хранене гласят, че:

➔ Не забравяйте да включвате полезни мазнини в менюто си – Омега-3 и 6!

➔ Яйцата и млечните продукти също са важни!

➔ Пикантните подправки са естествени антибиотици!

➔ Пробиотиците се грижат изключително добре за стомашно-чревната флора!

➔ Зеленолистните зеленчуци подхранват и помагат да се пречистите от токсините!

Правете Гимнастика за Тялото и Ума:

Активността във всичките и форма е изключително важна за добрия метаболизъм. Всеки, който иска да поддържа стегнато тяло, не трябва да забравя, че това няма как да се случи без физически тренировки между 3-5 пъти седмично. Умствените упражнения също са важни. Тази своеобразна гимнастика за мозъка помага на тялото да запази младежкия си облик. Четете повече книги, решавайте кръстословици, играйте шах или логически игри.

Как Пластирите за Повлияване на Апетита Sliminazer Действат?

Производителят RevitaPharm наскоро пусна на пазара в България лепенките за вталяване Слиминайзър. Мнозина потребители вече успяха да се възползват от тях, определяйки цената им като съобразена с начина на живот у нас.

Пластирите за положително въздействие върху метаболитните процеси се прилагат локално върху желаната от клиента част от тялото. Те съдържат активни екстракти от гуарана, асаи (акай) бери, гарциния камбоджа, лют червен пипер, зелен чай и аминокиселината L-карнитин. Употребата им е повече от лесна – сменят се на всеки 12 ч., а действието им е денонощно.

Предимствата им са:

✔ Включват Концентрирана Хидроксицитрична Киселина (HCA), Антиоксиданти и Инхибитори, Които Благоприятстват Действието на Метаболизма;

✔ Употребата Им Не Изисква Излишни Усилия;

✔ Не Водят До Пристрастяване Или Неприятни Странични Ефекти;

Nota Bene! Описаните ефекти може да варират от един индивид до друг поради разликата в съсредоточението на вещества в тялото.

Поръчка и Доставка До Адрес с Наложен Платеж

Оригиналните пластири за повлияване на апетита Sliminazer могат да бъдат поръчани чрез попълване на кратък формуляр на официалния сайт. Клиентите следва да оставят актуални данни, за да може с тях да се свърже представител на дистрибутора и да бъдат уточнени детайлите по доставката. Към момента тече и промоция с -50% отстъпка от оригиналната цена!

Поддържайте младежки облик, Залагайки на Природните Принципи!

Всяко едно средство, което прилагате върху своето тяло, включително козметиката и кремовете за лице, дава своето отражение. Добре е да се предпочетат продуктите с чисти и органични екстракти пред тези със силно активни химически компоненти. Така ще знаете, че шансът за негативни странични реакции е минимален. Разчитайте на Майката Природа, за да бъде младостта Ваш спътник в живота!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Здраве


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама