Тези зодии могат да имат всеки мъж


 Тези зодии могат да имат всеки мъж
Снимка: iStock/Guliver

Със сигурност сте срещали жени, които имат огромен успех със силния пол. Те са магнетични и привличат с лекота мъжкото внимание. Винаги получават човека, когото искат, а освен това се радват на тълпа от обожатели. Но кои са тези жени? Оказва се, че зодията има голямо значение в този случай. Има няколко зодии, които могат да имат всеки мъж.

Близнаци 

Те привличат с помощта на силната си енергия. Без дори да се опитват, стават център на внимание, където и да отидат. Обикновено са душата на компанията, а това прави силно впечатление на мъжете. Успяват да разсмеят всеки и усмивката рядко слиза от лицето им. Винаги знаят точно какво да кажат, за да повдигнат настроението. Не разчитат на външния си вид, а на позитивната енергия, с която успяват да заразят всички около себе си.

Лъв 

Те са стилни и много изискани. Грижат се изключително много за външния си вид, а това определено се харесва на мъжете. Винаги изглеждат безупречно и се обличат много елегантно. Знаят точно как да постигнат целите си и умеят да флиртуват с мъжете. Лъвиците са много всеотдайни и грижовни. Печелят уважението и респекта на представителите на мъжкия пол само с няколко думи.

Везни 

Те не се стремят да получат внимание, просто се случва. Винаги са себе си, а това изключително много се харесва на мъжете. Везните са позитивни и успяват да озарят живота на всеки човек. Те са много усмихнати и лъчезарни. Представителките на този зодиакален знак притежават неустоим чар, който им помага да пленят сърцата на много мъже.

Риби 

Те печелят мъжкото внимание единствено и само с естествената си красота. Обикновено не са облечени особено скъпо и екстравагантно. Не обичат да привличат внимание с дрехи и бижута. Изглеждат неустоимо дори само с дънки и тениска. Рибите са изключително позитивни и енергични. Тези качества карат мъжете да се интересуват от представителките на зодиакалния знак Риби. Знаят как да накарат един мъж да се чувства специален и обичан.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама