2-те зодии, които си тръгват... когато стане трудно


2-те зодии, които си тръгват... когато стане трудно

Любовта трябва да е вечна... ако е истинска. Но любовта може и да има край, когато един от двамата реши да си тръгне веднага щом стане трудно. Ето кои са зодиите, които не издържат бурите в една връзка.

Везни

Везните имат нужда от баланс и спокойствие. Душите им да са спокойни, сърцата им да туптят спокойно и светът около тях да е в хармония. Когато нещо наруши баланса им, всичко в тях се срива.

Везните търсят спокойствието в една връзка, не обичат трудностите, а и не могат да се справят с тях. Те не са устойчиви на предизвикателствата на живота и си тръгват на мига, в който им стане трудно и щастието им помръкне.

Те предпочитат да живеят щастливо сами, вместо да се борят срещу проблемите с някого до себе си.

Риби

Рибите не са едни от най-надеждните партньори. И те подхождат много егоистично в някои житейски ситуации. Предпочитат на тях да им е добре, независимо какво им се налага да направят.

Обичат искрено, но държат повече на това животът им да е подреден, отколкото да се борят в  хаос срещу вятърни мелници. Рибите не дават живота си за другия, нито отдават сърцето си напълно, за това и не им е трудно да си тръгнат, когато има криза във връзката.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама