3-те най-зли зодии... не ги предизвиквай


3-те най-зли зодии... не ги предизвиквай
Снимка: iStock/Guliver

Това са зодиите,  които имат доста зъл характер. Те могат да си отмъщават, могат и да нараняват, но само когато някой ги настъпи лошо. Ето кои са те:

Близнаци

Двете лица на Близнаците изобщо не са мит. Когато си мил и добър с тях, евентуално могат да ти отвърнат със същото. Настъпиш ли ги обаче по болното им място, по-добре отстъпи назад, защото те са готови за война. Първо, ще ти върнат всичко тъпкано. Второ, ще те накарат да си върнеш думите назад или да се извиниш. Трето, няма да го забравят до края на живота им. Влезеш ли веднъж в черния списък на Близнаците, оставаш там завинаги. И няма връщане назад. Тяхната зла същност ще се погрижи за това никога да не ги забравите.

Дева

Девите са доста коварни. Гледаш ги милички и отзивчиви, но само някой да им запали фитила, гледай какво ще се случи след това. Като цяло те са много избухливи и се обиждат от всичко. Лошото е, че няма да разбереш кога и как си ги обидил. Но отмъщението няма да закъснее. Ще те залеят с помията си от обиди и грозни думи, а след това ще те изключат веднъж завинаги от живота си. И Девите не забравят кой какво им е причинил. За това не се опитвай да се сближиш с тях, след като вече веднъж си сгафил.

Скорпион

Най-отровните и подли същества. Това са Скорпионите. Изключително големи интриганти са. Ще заплетат такава интрига, в която вие ще сте в главната роля, че няма да можете да се отплетете години наред. Те живеят, за да вредят на околните. Злобата им е толкова отровна, че тровят дори самите себе си. Най-лошото при Скорпионите е, че не те оставят, дори да са минали години от спречкванията, които сте имали с тях. Не започвай игра с тях, защото те играят мръсно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама