3-те зодии, които имат "качества" за социопати


3-те зодии, които имат "качества" за социопати
Снимка: iStock/Guliver

Всички сме чували за поведенческите проблеми на социопатите – в техния свят любовта, разкаянието и съвестта не съществуват. Уви, тези хора живеят между нас, а понякога се налага да ги срещаме всеки ден. Ето кои зодии имат предпоставки да развият подобно психично разстройство.

Лъв

Лъвовете винаги са се славели с надменно поведение, защото се мислят за по-добри от всички останали. Тяхното его е чудесен "кандидат" за бъдещ социопат. Те трудно биха успели да бъдат подмолни, но това не би ги спряло от извършването на "тъмни" дела.

Стрелец

Явно наистина има нещо гнило в огнените знаци! Стрелците не са чак такива егоисти като Лъвовете, но под силен афект им е доста трудно да различат добро от зло. Ето защо вътрешният им огън, който понякога се превръща в изпепеляващ пожар, може да замъгли разсъдъка им и да ги превърне в истински социопати.

Телец

Телецът е може би един от най-крайните зодиакални знаци в толкова много отношения. И определено има всички "качества", за да се реализира като социопат. Истината е, че тези хора притежават невероятното умение да се дистанцират от реалността, за да оцелеят или да постигнат своя цел. И са склонни да избутат всеки, който е застанал на пътя им.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама