3-те зодии, които имат много ниско самочувствие


3-те зодии, които имат много ниско самочувствие
Снимка: iStock/Guliver

Ниското самочувствие е проблем, с който трудно можеш да се борим – изсиква време, но няма нищо невъзможно, за това опитайте. Това са трите зодии, които наистина не харесват себе си:

ТЕЛЕЦ

Телците страдат от липса на самочувствие още в ученическите си години. Подигравките на съучениците им оставят дълбока следа и на доста по-късен етап от живота им. Не харесват фигурата си, не харесват чертите на лицето си, не харесват нищичко в себе си. На моменти осъзнават, че всичко идва от личната им представа, но не могат да се справят сами с проблемите си. Телците дълго време търсят своя партньор и не могат да го открият, защото са прекалено несигурни в себе си и отсрещния човек усеща това. Веднъж забравят ли за недостатъците си, които са крайно преувеличени, ще открият правилния човек. Трябва само да си позволят да бъдат обичани.

Как да се справят?

Ниското самочувствие на Телците изчезва в момента, в който започнат да тренират, започнат да се хранят по-правилно и свалят няколкото излишни килограма. В секундата, в която започнат да получават повече комплименти от околните, започват и да им вярват. Няма да им навреди и да сменят гардероба си. Дрехите са важна част от изграждането на самочувствието им.

Другите ДВЕ зодии - ТУК :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама