4-те зодии, които никога не трябва да ЯДОСВАТЕ


4-те зодии, които никога не трябва да ЯДОСВАТЕ
Снимка: iStock/Guliver

Някои хора могат да ни впечатлят със слонското си търпение, а други са избухливи като бомби със закъснител и по-добре да не сме пред очите им, когато се ядосат, защото предстои истинска и страшна буря.

Ето кои са най-избухливите и опасни зодии в хороскопа:

Телец

Обикновено са доста търпели и смирени. Показват характер и често спорят. Палят се лесно, но за дребни неща и не създават проблеми. Могат да понесат много и да покажат огромно търпение. Ако ги ядосате обаче… положението може да стане страшно. Колкото и да са търпели, в миг, в който бикът се разяри, по-добре се скрийте или бягайте. Те ще минат през вас и ще ви пометат. Определено положението е опасно.

Скорпион

Когато са гневни, ядосани или нервни, то те са на ръба на нервна криза и не виждат нищо пред себе си. Ако сте близо до тях или сте предизвикали тази емоция, ще си изпатите. Скорпионът ще ви захапе без да му мигне окото. Склонни са да стигат лесно до физическа разправа. Много са бойни и не подбират. Това обаче е за кратко. Пада им пердето, всичко е в кръв… а после са в другата крайност. Бързо им минава и скоро съжаляват за постъпките си.

НАУЧЕТЕ КОИ СА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама