Зодии

4-те зодии, които ще имат любовни проблеми през 2018

  • 4-те зодии, които ще имат любовни проблеми през 2018
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 19.12.2017 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

С любовта шега не бива! В живота голямата любов ни носи най-много емоции и трудности. Има една специална обич, за която трябва да се борим и по която често страдаме...

Разположението на планетите създава специфични енергии, които се отразяват на живота ни. През следващата година има 4 зодии, които ще се сблъскат с трудности в любовен план.

Ето кои са те:

Дева

Предстоят ви доста препятствия в интимен и личен план. Като цяло годината ще бъде успешна в любовта за вас, но няма да ви бъде лесно. Емоционално ще имате проблеми и ще преживеете големи разочарования, но благодарение на увереността ви ще се справите с всичко. Любовните проблеми няма да са толкова сериозни, колкото ще изглеждат на пръв поглед.

Скорпион

Годината ще започнете бурно и ще имате много късмет, радости и хубави новини. В личен план всичко ще бъде спокойно и с позитивна нагласа ще се справяте с всяка ситуация. В романтичен план от средата до края на годината ще ви се наложи да направите някои промени, които ще ви натъжат, но знайте, че всичко е за добро.

Стрелец

Тази година няма да е най-успешната в любовен план. Относно секса – там всичко ще е наред. В интимния ви свят се представяте добре - даже повече от добре, но няма да успеете да спечелите верен партньор, с когото да сте щастливи. Ще срещнете трудности във връзките, които ще започвате. В случая е по-добре да не се вглъбявате в отношения, които нямат бъдеще.

Риби

Наскоро сте приключили дълга връзка, която ви е изтощила. По-добре не търсете сериозни отношения. Наслаждавайте се на мимолетни връзки и на свободата си – тази година това ще ви е ценно. Предстоят ви интересни емоции с различни и нови партньори. Трудно ще взимате решения и ще бъдете колебливи. Слушайте сърцето си – то ще ви води в правилна посока.

 

Общо коментари / 0 Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.