4-те зодии, на които винаги им разбиват сърцето


4-те зодии, на които винаги им разбиват сърцето
Снимка: iStock/Guliver

Тези представители просто незнаят какво е времето без да страдат от любовните си мъки. Има неща, които провокират тези ваши състояния. Най-лошото е, че самите вие си го причинявате, а дори не осъзнавате как. Ето как характеристиката на зодиакалния ви знак, ще ви помогне да се справите с любовните си катастрофи.

Телец

В началото винаги се държите настрана и не позволявате на половинката си да разбере чувствата и намеренията ви. За човекът до вас е повече от трудно да разбере хладното ви държание, какво мислите и дали си заслужава да продължава да полага усилия за тази връзка. Изведнъж отпускате края и ставате супер вманиачени по половинката си. Успявате да я отблъснете с това буквално залепване за нея. Трябва да намерите баланса. Открийте го и нещата ще се наредят малко по малко.

Рак

Имате нужда постоянно да ви се доказва причината за връзката ви. Страдате от дълбока несигурност, която ви прави подозрителни към всяко едно движение на половинката ви. Започвате да я изследвате и се вживявате в ролята на детектив. Това следене и вечно доказване уморява. Щом веднъж някой ви е доказал, че наистина ви иска до себе си, значи няма нужда да се съмнявате в това.

Дева

Романтичната ви същност често ви изиграва. Толкова се задълбочавате във връзката си, че искате всичко да бъде перфектно. Ако нещо не е точно по вашия вкус, започвате да вините човека до вас. Това натоварва ужасно много и бавно, но сигурно прекратява връзката. В стремежът си да бъдете перфектната двойка, успявате да изгоните любовта от живота си. Така сами разбивате сърцето си и не можете да съберете сили, за да го излекувате.

Козирог

Трябва да завършите собствените си битки. Борите се със себе си и обръщате голямо внимание на дребните неща. Понякога половинката ви се чуди, дали е достатъчно добра за вас. А проблемът не е в нея, във вас е. Когато дойде краят на връзката, се нуждаете от години, за да я преживеете. Ако искате да избегнете разбитото сърце, съсредоточете се върху голямата картина на връзката си, а не върху малките детайли.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама