5-те зодии, които НЕ МОГАТ да бъдат обичани


5-те зодии, които НЕ МОГАТ да бъдат обичани
Снимка: iStock/Guliver

Понякога успяваме да отблъскваме хората, които обичаме. Жалкото, в случая, е че дори не знаем как го правим.

Вижте истинската причина, поради която никой не може да обича тези 5 зодии.

Риби

Гардът ви винаги е високо вдигнат, не допускате никой до себе си. Плаши ви мисълта да покажете истинската си същност пред някого и да му позволите да навлезе в живота ви. Опарили сте се в миналото си, имате горчив опит и не искате да позволите да страдате отново. Няма гаранция, че няма да пострадате отново, но си позволете да опитате. Любовта понякога боли, но никога няма да разберете колко сладка е, ако не опитате.

Козирог

Трудно допускате хора в подредения си живот. Отдадени сте на работата си и напълно сте загърбили социалния си живот. Вашата заетост е истинската ви свобода и не можете да си представите да отделяте време и за някой по-специален. Избягвате публичността и забравяте да се усмихвате. Искате да имате някой до себе си, а забравяте да използвате усмивката, която ви гарантира намирането му.

Скорпион

Животът не е рали, спрете да бързате. Влюбвате се твърде бързо, а когато усетите, че нещата стават по-сериозни бягате. В повечето случаи, приключвате връзката си със смс и дори не си правите труда да поговорите с половинката си. Ако искате връзка, която ще трае малко повече от седмица, забавете темпото. Дайте си време за романтични срещи и се подгответе за сериозните разговори, но по-късно.

Везни

Твърде отворени сте към откриването на любовта. Любител сте на лъскавите събития и не пропускате да присъствате на тях. Лесно е да бъдете впечатлени от някого, но не успявате да задържите вниманието на другия пол. Опитайте да се откриете повече и да се задържите при някого малко повече време. Ако някой опознае истинската ви същност, определено ще се влюби в нея.

Лъв

Ако искате да откриете любовта, трябва да разширите обхвата си на търсене. Съсредоточавате се върху точно определена визия и често се разочаровате. Ще се изненадате, ако си позволите да обърнете внимание на някой, който не отговаря на мечтаните ви критерии. Огледайте се около себе си, позволете и на другите да говорят, освен вас. Може би ще чуете нещо вълнуващо.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама