5 зодии, които често нараняват другите


5 зодии, които често нараняват другите
Снимка: iStock/Guliver

Жестоките хора са много неприятни, злобни и отмъстителни. Те не изпитват съпричастност и не се интересуват от чувствата на останалите. Благодарение на астрологията можем да разберем кои зодиакални знаци са склонни към грубост и как да ги избегнем. С тях трябва да внимавате!

Ето и 5 зодии, които често нараняват другите:

1. Овен

Овенът може да бъде жесток в своите изказвания. Например, той се ядоса или допуска гневни мисли, без да предвижда последиците. Не мисли за това дали вреди на друг човек или как изглежда отвън. Овенът се държи арогантно, ако спечели. Ако загуби, става изключително токсичен. Всяко състезание с Овен е морално изпитание. С него рискувате да чуете всички отровни и зли коментари. Когато Овенът се охлади и успокои, отново ще стане весел и мил, но обектът на неговата жестокост няма да се възстанови толкова бързо и лесно.

2. Рак

Раците могат да загубят самообладанието си под въздействието на емоции. Тогава стават много ревниви и владеещи. Ако Ракът се почувства застрашен или мисли, че губи нещо или някого, когото обича, започва да действа активно. В това състояние Ракът изглежда инстинктивно знае къде да удари, за да нарани. Раците не се страхуват от последствията на своите действия, напълно не мислят за моралните щети, които могат да причинят. Въпреки че се чувстват виновни и изпитват угризение, много по-късно осъзнават жестоките си дела.

НЕЩАТА, КОИТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА МЪЖА РАК!

3. Лъв

Лъвът е толкова харизматичен, че е трудно да не го обичате. Добре е обаче да знаете, че колкото и да е ослепителен, може да бъде опасен. Той знае какво е битка и не се страхува да влезе в нея. Лъвът лесно играе срещу правилата, използвайки мръсни трикове, ако иска да ви унищожи. Дори не се опитвайте да обидите Лъв или да му пресечете пътя. Тази голяма котка има зъби и нокти и когато се събудят примитивните му инстинкти, става яростен и жесток.

4. Скорпион

Скорпионите са най-жестокият знак. Те лесно преминават всички граници с хората и ги манипулират, за да получат това, което искат. Те са наистина груби и никога не симпатизират на тези, които са обидили. Скорпионът вярва, че това е по вина на друг човек, който се е осмелил да го обиди. Този знак без колебание прави оценъчни преценки. Той излага мотиви, намерения и ценности, без да търси истината за другата страна. Трудно е да се защитиш, когато те обвиняват в неща, които не са верни. Скорпионът обича да копае изпод краката на човек и след това бавно, но методично да го довърши.

5. Козирог

Козирогът има много тъмна страна. Тя се проявява в определени обстоятелства. Той става невероятно жесток и безчувствен, когато идва реч за кариерата. Умее и знае как да получава това, което иска. Козирогът сякаш се радва на нещастието на другите и винаги щастливо разказва истории, когато някой, който го е обидил в миналото, а той го е наказал. Тази зодия няма съпричастност и се радва на загубите и провалите на други хора.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама