5 зодии, които не разбират от романтика


5 зодии, които не разбират от романтика
Снимка: iStock/Guliver

Знаете ли кои зодии не отговарят на характеристиката "най-страстни и романтични натури"? Те практически не са способни на открити чувства, грижи и нежност. Не очаквайте от тях страстна любов, шампанско и ягоди. Ето и тях – 5 зодии, които не разбират от романтика:

1. Водолей

Представителите на зодия Водолей стигат до крайности. Водолеят или не се отдава изцяло на чувствата си, или иска нещата да се случват по неговите правила. Често представителите на знака или напълно игнорират, или погребват чувствата си. Ако ви приемат на сериозно, могат да излеят чувствата си на лист, да ви нарисуват портрет или да се научат да свирят любимата ви песен на китара. Тогава може да смятате, че сте муза, вдъхновение за представител на тази зодия. Водолеят ще се постарае да покаже онова, което искате от него, само ако долови преданост от отсрещната страна.

2. Близнаци

Според тази зодия, всички са лъжци и коварни мошеници. На тях не може да се вярва. Те са склонни на всякакви действия, могат да оцеляват, дори когато наранят някого. За Близнаците е непосилно да се открият пред нов човек. Те силно вярват, че всеки трябва сам да се грижи за себе си.

3. Овен

Овенът ще иска да посети Париж или да отиде на пикник с любимия човек, но никога няма да го признае. Представителите на зодия Овен са толкова независими, че трудно показват своята нежна душа. Често се държат цинично, за разлика от действителната им същност. Така се опитват да се защитят от болка и душевни рани.

4. Дева

Представителите на зодия Дева внимателно наблюдават хората, надничат в живота им и са наясно с всички кавги. Те знаят всичко за родителите на другия, за неприятностите в любовните отношения на приятелите им и пр. Нищо не убягва от погледите им. Често пъти, вместо да открият положителното в една връзка, се фокусират върху проблемите. В резултат на това сами пречат на романтиката да влезе в живота им.

5. Козирог

Козирозите имат скрита романтична страна. Няма да изпълнят любимата ви песен на публично място, но може да ви пратят изключително мило съобщение. Козирогът ще ви купи сладолед, ще измие съдовете, когато сте уморени. Представителите на тази зодия могат да са изключително грижовни и невероятно чувствителни. За да доловите това в тях, трябва да се вгледате в малките неща.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама