6-те най-НЕтактични зодии


6-те най-НЕтактични зодии
Снимка: iStock/Guliver

Дали сте някой, който може да бъде определен като нетактичен? Не, че сте груби, просто не отделяте много време за обноските. Не мислите за неща като любезност или внимание, или може би смятате, че да сте учтиви, не представя правилната представа за вас.

Дали учтивостта е твърде старомодна за света, в който живеем? Учтивите хора изглеждат ли като фалшиви или твърде уязвими?

Отговорът може да се крие в астрологията, защото има някои типове личности, които са по-склонни да бъдат недобросъвестни. И те са представители на следните зодии.

1. Козирог

Не че Козирозите са груби, но са амбициозни и са много съсредоточени. Те могат да бъдат толкова увлечени в работата, че да забравят напълно за неща като любезност.

Те не са зли или дори невнимателни, просто са притиснати от времето. Просто знайте, че техните намерения са добри и Козирозите винаги ще са там, когато имате нужда от помощта им.

2. Овен

Овенът е твърде нетърпелив и импулсивен, за да бъде учтив. Понякога казват нещата веднага, без да осъзнават как тези неща ще се приземят. Ако имат малко търпение и повече самоконтрол, те могат да успеят да се сдържат, без да правят или да кажат нещо, което може да изглежда като безмислено или грубо.

3. Стрелец

Известни като едни от най-нетактичните представители на зодиака, Стрелците не са лоши хора. Те може да ви се струват малко студени и сурови понякога, но това е така, защото те вярват в истината. За тях няма нищо по-важно от това да бъдат откровени с хората, дори тази откровеност да причини болка на някого.

4. Водолей

Понякога Водолеят може да изглежда откъснат от света. Представителите на тази зодия биха предпочели да не са прекалено емоционални или да трябва да участват в нечия друга драма. Те могат да бъдат изключително непредсказуеми и груби на моменти.

Водолеите имат много на ум и винаги се опитват да намерят решения на проблемите. Понякога те просто нямат допълнителна честотна лента, за да се грижат за чувствата на другите.

5. Лъв

На Лъвовете се случва много в живота и те не могат да направят всичко. Ето защо, да бъдат любезни не е в началото на списъка с приоритети за един Лъв. Не че са груби, а че в главата им се случва толкова много, че се разсейват и може да забравят изцяло за това, да бъдат учтиви.

6. Дева

Девите не мислят прекалено много за това, дали са учтиви или имат добри нрави. Те могат да излязат като резки и това може да се тълкува като неучтиво. Те не искат да наранят чувствата на никого, но понякога могат да бъдат толкова погълнати от нещата, които са обещали да направят, че да бъдат учтиви или любезни е само допълнително напрежение за тях.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама