6-те зодии, които се страхуват от самотата


6-те зодии, които се страхуват от самотата
Снимка: iStock/Guliver

За повечето хора самотата е бреме, свързано с вътрешни преживявания, емоционален стрес и липса на положителни перспективи. Разбира се, има много хора, които мечтаят за уединение и тишина. Как представители на различни зодиакални знаци се справят със самотата - страхуват ли се от това чувство, или му се наслаждават всяка минута? Ето кои са зодиите, които се страхуват от самотата. 

Овен

За Овена е много важно да бъде заобиколен от хора. Ако обстоятелствата не са в негова полза, Овенът ще намери сили да се изправи и да продължи напред. Той просто е отборен играч и самотата не е за него, независимо колко наранен се чувства. Той със сигурност ще срещне сродна душа. В близкия кръг на Овена задължително има хора, които са готови да му бъдат партньори до живот. 

Телец

Астролозите твърдят, че за Телеца самотата е истински кошмар. Той не е готов да бъде сам вкъщи или да работи изолиран. Добрата компания е ключът към спокойствието при всички представители на този знак. За Телеца е важно да е заобиколен от близки. Лишен от приятелство и любов, той изглежда депресиран.

Близнаци

В живота на тази зодия всичко постоянно се променя. Близнакът обаче не е от онези, които се боят от самотата. Разбира се, хич не обича да няма с кого да сподели мъдрите си житейски мисли, но ако това се случи - гледа философски на ситуацията. Самотата не е добре дошла, но няма да го накара да изпадне в паника.

Рак

Ракът обича да се отпуска, да си лежи, изгубен в собствени мисли, но това съвсем не означава, че иска да остане сам. Напротив, той поддържа отношения дори с далечни роднини, харесва големи компании. Идеалното забавление за него е шумно събиране с близки и приятели. След такова събитие, той вече би могъл спокойно да се оттегли в стаята си, където никой няма да го притеснява.

7 ПРИЧИНИ ЗАЩО ЖЕНАТА РАК Е ИЗУМИТЕЛНА!

Лъв

Да си сам хич не е интересно според Лъвовете. На кого ще демонстрира своите заслуги, знания, тоалети? За това са нужни зрители. В крайна сметка, този знак, подобно на магнит, привлича другите. Лъвът, дори не може да си представи снимка, на която да позира без приятели и близки. Подобни случаи в живота му са много редки. Ако това се случи, Лъвът прави всичко възможно да запълни празнотата, понякога извършвайки необмислени действия. 

Дева

Девата не търси самотата, но ако така се стекат обстоятелствата, тя няма да се притесни. Тези представители на зодиака са изкусни и взискателни хора с високи стандарти. Девата по-скоро ще бъде сама, отколкото с някого, който не е приятна компания. Затова лесно се справя със самотата. Понякога обаче страда от разговорите, които се водят зад гърба й, когато е изолирана.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама