7 причини да обичате жената Риби


7 причини да обичате жената Риби
Снимка: iStock/Guliver

Първоначално може да ви се стори, че жената Риби не е най-сексапилният знак от зодиака, но след като я погледнете по-отблизо, бързо ще разберете защо си заслужава да прекарате повече време с нея (а може би вечността?). Тези дами са известни със своите "стари души", характеризиращи се с проницателни прозрения и дълбоки познания в най-различни области. Склонни са да бъдат непретенциозни и безкористни, така че лесно можете да пропуснете интензивността на емоционалния им живот, ако не ги наблюдавате отблизо. А ако вече не сме ви убедили, че жената Риби е мечтаната половинка, ето още 7 причини да я обикнете.

1. Рибите са едни от най-забавните хора, които някога ще срещнете. Чувството им за хумор е широко скроено, "носят" на самоирония, а остротата на ума им е просто забележителна.

2. В тяхно присъствие ще се чувствате спокойни и защитени. По природа са емпатични и грижовни, така че всяка Риба знае идеално как да успокои и предразположи човека срещу себе си.

3. Риби ви "запълват". Те са липсващата част, която ви прави цял. Казано иначе, те са достатъчно гъвкави, за да се напаснат към нечий характер, без да губят своята идентичност.

4. Състрадание е второто им име. Тези дами са добродушни, внимателни и състрадателни. Да, това често им изиграва лоша шега, защото са склонни да пренебрегнат себе си в името на някой друг.

5. Изключително силни са, макар да не вдъхват много доверие на "първо четене". Те имат сърце на войник и когато става въпрос за семейство и приятели, биха направили всичко.

6. Излъчват щастие и позитивизъм. Разбира се, това не винаги се дължи на реалността, защото те имат склонността да бягат от проблемите в илюзорния си свят. Въпреки това, знаят идеално как да съхранят емоциите си и да изглеждат щастливи.

7. Лоялни са, но разбира се, изискват същото и от своите партньори. Уважават, подкрепят и обичат, само когато се чувстват сигурни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама